Scudo Sports

Kayaşehir

@selo06sarac @Hayrettin tamam hemen hemen güzergah hazır ama tarihi de belirlemek gerekiyor Bu hafta sonu bazı işlerim olacak diğer hafta sonu uygunluk durumumuza göre bişeyler yapabiliriz.

Scudo
Bir ara K.Çekmece (Halkalı Gümrük Yolu'ndan) Terkos Karaburuna günübirlik denize gelicektim yol gözümde büyüyünce vazgeçtim :) Ama belki şimdi sizlerle beraber bir şeyler yapabiliriz.

İyi ki de gitmemişsin sıcaktan beynin akardı yollara. Bize de rastladığın iyi oldu ne kadar fazla kişi o kadar güzel tur

Selamünaleyküm
Bahsetmiş olduğum rotayı suat arkadaşımız da netleştirmiş diğer arkadaşlarda katılım gösterirse zamanı belirleyelim

Selamlar abiler, dostlar, Sultançiftliği'ndeyim ben de. Katılmak isterim, uzak değiliz çünkü. Haber verirseniz bu konu üzerinden, katılmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Buluşma mekanımız hastanenin yanı olsun uyarsa, otobüsle gideriz oraya kadar. Burada buluşup gitmeye kalkarsak yol hem tehlikeli hem parkura yorgun başlamayız

Millet bizim arnavutköy parkuru bugün çok güzel ıslandı ama be :D

biliyorum alakasız olacak ama ikamet ettiğiniz semt yada yolunuzun üstünden geçerken mall of İstanbul avmden geçerseniz. çalıştığım optik mağazasına beklerim. gerek tanışma veya sohbet olsun. gerek decathlondan alışveriş olsun. beklerim. yakın çevrede oturupta mall of ist avm ye gelen varsa benle iletişime geçebilirler bi çayımı kahvemi içsinler.

@Hayrettin benim haftalık izin günlerim salı günleri maalesef ayın 25 i salı ya denk geliyor. salı günleri hariç her zaman beklerim gelmeden önce haber verirseniz sevinirim. çayı taze içeriz o açıdan :)

30 ağustos turu nerden nereye olucak

@kıvanç özkarayel evet haklisiniz ama benim bu hafta katilamam cunku ani islerim olabiliyor mesela normalde bugun haftasonu ve benim calismam gerekiyor ama bilisim sektorunde her an is cikabiliyor ve ben suanda ise gidiyorum ama siz tur duzenleyebilirsiniz. Bende size daha ilerleyen gunlerde tur yaparsak dahil olmus olurum

Tarihi önceden haber verirseniz bende katılabilirim. Şirinevlerdeyim ama 1 saat içinde gelirim arnavutköye. Aşağı yukarı her gün gidiyorum arnavutköye. Şimdi birazdan yola çıkmayı düşünüyorum ama orada hava nasıl bilmiyorum. Arnavut köy ve civarı yağış varmı. Malum ben yol bisikleti sürüyorum çamurlu yok

Kışında sürekli bisiklet sürmeyi düşünüyorum. Yağışa hazırlıklı değilim ama kışın nasıl olabilir diye denemek için arnavutköy yada karaburuna kadar gitmeyi düşünüyorum. Allah'ın izni ile çıkıyorum yola bakalım nasıl bir gün olacak

Geri