Scudo Sports

Kayaşehir

Cok ruzgarliydi. Canim cikti tayakadina kadar. Orman yolu cok dar ama guzel yerler. Gezenler icin birebir. Omrumde ilk defa gittigim yerler. 2 hafta yokum buralarda sonrasinda tekrar gitmeyi dusunuyorum. Bu sefer hem erken cikacagim hemde karaburuna kadar gidecegim.

Yaklasik 75 km yol gittim. Gidis donus. Cok yoruldum gelirkende lastik patladi. Siseye carptim arka teker patladi. İyi bir kesik oldu. Arnavutkoy tarafinin en guzel yani gelirken cok hizlik gelebiliyorum. Genel olarak egim asagi oldugu icin.

Her seye ragmen cok guzeldi. Yakin km lerde olsa girmediginiz yerleri gormek cok guzel.

Scudo
@oktayakgoz beğendiğinize sevindim. Size eşlik etmeyi çok isterdim ama daha önce de dediğim gibi işlerim vardi maalesef :(

Cumatesi günü hava güneşli 30derece gözüküyor. Ne dersiniz?

@Hayrettin Merhaba Ben bu haftasonu da çalışıyorum. Katılamayacağım. İş yoğunlugundan dolayı bisikletime binemiyorum. O bana bakıyor ben ona bakıyorum :(

Ben gelirdim ama tatildeyim. Gelecek hafta istanbulda olacagim insallah dusunursenix katilmak isterim

30 ağustos turuna da katılamadım zaten içimde kaldı, bugün sadece lastikleri değiştirmekle yetindim. Önümüzdeki hafta gelirsen acısını çıkartırız:D

siz oradan ne tarafa gidiyorsunuz. Bende yol bisikleti var da onun için soruyorum. Yollar bana uyar mı acaba. Sanıyorum siz mtb kullanıyorsunuz

Aynen mtb kullanıyorum. Ben dalıp çıkıyorum her yere pek farketmiyor da yol bisikletine uygun yerler de var sorun olmaz sizin için

Yağ doldurma kitim gelse katılırım bekliyorum frenlerim boş. Bu arada kayabaşı yol ayrımındayım.

Şamlar tarafına mı yakınsın altınşehir tarafına mı kardeş tam olarak neresi?

Ben bu yakınlarda sandım.. konuyu takip edin, bekleriz

Hafta sonları olan günlük turlara katılırım inşallah tabi ebeveynlerden izin alabilirsem yaşım 15 bu arada korkuyorlar salmıyorlar bi türlü zar zor gidiyorum. Bisiklet sürceksen parkta sür diyorlar park ta yaklaşık 1000m' lik biyer yani 1dk da bitiyor bisikletin ulaşım aracı olduğunu pek düşünmüyorlar herhalde ama arabasız olan dağ yollarına birşey demiyorlar bakacam artık.

Merhaba gurup guncelmidir hala ?
Güncelse bana donus yaparmisınız ?

@ahmettkc ses seda yok dostum. Okul için taşınınca ben de başakşehirde bisiklet süremedim. Yaza doğru tekrar bu civarda turlara başlayacağım. Ayrıca @soneryen abimle de görüşebilirsin

Başakşehirde bir bisiklet topluluk oluşturup belediyenin desteğini almayi düşünüyorum :):):) @Hayrettin

@ahmettkc aynı çaba üzerinde yakşalık 5 aydır koşuyorum. Beşiktaş Belediyesi nin peşinde. Hala bi sonuç yok ve verilen cevap "Belediyemize haciz geldi." Kısacası belediye para kazanmayacağı işe yatırımyapmıyır. Fakat başarabilirseniz mükemmel olur Başakşehir Belediyesiyle birlikte.

Toplamda kaç kişisiniz ? Beşiktaş Belediyesi sadece konser yapmasını bilir
@Hayrettin

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
@ahmettkc Bahçeşehir Üniversitesi Bisiklet Klübü olarak etkinlikler yapıyoruz. Alt veya üst sınır yok.

Geri