Scudo Sports

kayseri trial video

@Lostman

bu konular aynı zamanda tartışma platformu olabiliyor msn den farkı ise sadece konuşanlar değil herkes görebiliyor saygılar lostman kardeş :D

Scudo
@cheyenne

zaten buraya konulmasının amacı herkesle paylaşmak değil mi yoksa yapanda biziz nasıl olsa kendi aramızda da konuşuruz msn e de gerek yok

Çok güzel...
Özellikle ön teker üzerinde yapılan hareketi çok beğendim. Daha güzel videolarla görmek dileği ile...
Başarılar tüm dostlara...

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
@Mustafa ÖZKARA

saol mustafa kardeş senin gibi bir dostla tanışmak bizim için bir şeref inşallah çok uzun senelerce birlikte bol pedallı günlere ;)

aaaa farklı bir üye yorum yazmış abi :) yazanların ellerine sağlık yazmayanlarında canı sağolsun..

@Lostman

farklı dediğin üyede kayseriden bir arkadaş olduğu için ilgi alanına giriyoruz

@Lostman

SEn tanımadığına ne bakıyorsun oğlum Mustafa bizim tur ekibinden.

• Beğen
@OzzYMKL

ekibe yeni katıldığını ve ismini biliyorum ama ne olursa olsun bizimkiler yanına alıyorlarsa iyi biridir ;)

selam galip burdayım. bayadır online olamıyorum arkadaslar kusura bakmayın iş güç =) videon hayırlı olsun emeği gecen arkadaşları tebrik ediyorum.. 1 ay içinde bende yeni video eklemyi düşünüyorum bakalım kader kısmet bu aralar istanbulda havalar bozuk gidiyor.. Kamera ve ekipmanları toplasın arkadaslar iyi görüntülerle yakında bende aranızdayım insallah.. başarılarının devamını dilerim

Style Of Halil

Trial Bikes

On istanbul...

• Beğen
@halilstyle

teşekkürler halil merakla bekliyoruz yeni videonu ;)

abi bu işi türkiyede en iyi bilenlerdensiniz bende sizden başkasına sormıyım dedim. . . bana bi trial bisiklet önerirmisniz . . hafif olmalı arka teker üstünde rahatça durabilmeliyim . . siz hangi bisikletleri kullanıyorsunuz. . .şmdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
@Ahmet Fatih Gülcan

eğer gerçekten yapmak istiyorsan bir miktar para ve ummalı bir çalışma emek vermen yeterli :rolleyes:

• Beğen
@Orhan Yıldırım

:) saoL eLde oLan imkanları zorluyoruz ve bundan daha iyisi imkanların daha fazla olmasını gerektiriyo :S

• Beğen
video için teşşekkür ederim D: gercekten cok guzel .. ya abi daha net cekemezmisiniz ya :):) bide bunny hop rekorunuz varmı yada aranızda en yüksekten kım atladı ne biliym merak ettim :):) ayrıca bu vıdeolardan daha istiyorum

• Beğen
Geri