büyük geçmiş olsun... ben de yaklaşık 1,5 ay önce talihsiz bir kaza geçirdim. kafamda kaskım,elimde eldivenim,gözümde gözlüğüm olmasaydı 60 km lik inişte ve S virajında alamadığım virajda daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirdim. çenem çakılda sürtünce büyük bir hasar aldı sadece. yaklaşık 50 dikiş atıldı. eğer kaskım olmasaydı kafamın aldığı hasarla birlikte komaya bile girerdim.
kısaca kask=Kaza Anında Seni Korur
ilker kardeşim sende büyük kaza atlatmışsın geçmiş olsun gerçekten şu kask denen meletin yokluğu bende çıplaklık hissi veriyor herkez takmalı en azından ben bisikletçiyim diyen seven birinin ihmal etmemesi gerekiyor
Çok Geçmiş Olsun. Kasksız bir kullanıcı olarak söylüyorum: Kask gerçekten önemliymiş ama konuda da bahsettiğiniz gibi çevredeki insanların bakışı insanı sinir ediyor. Bu türlü konular sayasinde insanlar daha da bilinçlenir diye düşünüyorum..
gecmis olsun.
4 gun once bende uctum bisikletten. baktim dusuyom zıplayiverdim bisikletin ustunden. dizim kanadi , avuc iclerim yolundu hep. bunların hepsi gecti ama sol bilegimde bi yerler catlattim sanırım 4 gun gecti hala tam randımanlı kullanamıyorum. artık kesinlikle eldiven kasksız cıkmam
Çok geçmiş olsun.
Arkadaşlar üstü açık hiçbir araçta (bisiklet, motorsiklet, ATV) kasksız gezmeyelim.
Bırakın insanlar gülsün, alay etsin.
Kimse istemez ama, bir kaza geçirdiğimizde de biz de yerden gülerek kalkalım kasklarımız sayesinde.
Geçmiş olsun. Bende yarım saat önce komik bir kaza yapıp takla attım Havadayken çok eğlendim gülerek düştüm bir problem olmadı sonra bisiklet üstüme düştü onda da bir şey olmadı ama yerden kalkıp bisiklete bakınca acı gerçekle karşılaştım, ön teker yamuk, vites kablosu kopmuş, ön ışık kırılmış, km saatinin camı çizilmişti. Tekrar geçmiş olsun kask takmak ve dikkatli sürmek önemli bir an bile yoldan dikkati ayırmamak lazım.
arkadaşım senin de ne işin var dağda bayırda. Şehir içinde, parklarda falan sür işte..
şaka yapıyorum tabi ki. büyük geçmiş olsun. ben de çok sevmiyorum kask takmayı, bana ders olsun.
nasıl bakarsa baksınlar kardeşim sen boşver. İki tekerlek kültürü maalesef az toplumumuzda, önümüzdeki yıllarda gelişir umarım. Ufak çocukları kasklı görünce umudum artıyor, ama onlar da ileride öğrendim diye kaskı atabilirler tabi
Arkadaşlar bugün yine kaza yaptım malesef. Ellerimi bıraktım düz yolda gidiyordum çantamı düzeltirken paçam aynakola takıldı ve kendimi bir anda yerde buldum. Kaskım ve eldivenlerim vardı. Kaskım yere değmedi fakat eldivenler büyük iş gördü. 2-3 sıyrıkla kazayı atlattım. Aman diyeyim kaskınız da olsun eldiveniniz de.