Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi katili bina!

Azime Hanım'a Allah hayırlı uzun ömürler versin, kediciklerin başından eksik etmesin.
Azime Hanım'ın ve kediciklerin birbirlerine olan sevgisini doğal seleksiyon ile açıklayabilecek bir bilim insanı olduğunu hiç sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Oturdugum sokakta 10-15 tane kedi yasiyor, ve hic kimse tarafindan beslenmiyorlar.

10 gun once eski focadayim, sabah sahilde kahvalti ederken bir kedi denize ekmek atti ve ekmege gelen baligi avladi. Siz ve sizin gibiler bu gibi akilli canlilarin avlanma yetisini gelecek nesillere aktarmasini engelleyerek bir nevi kedigillerin kendini geliştirmesine izin vermiyorsunuz.

Siz kediler adina faydali isler yaptiginizi sanarken aslında ne kadar zarar verdiğinizin farkında bile degilsiniz.

Kopekler ise apayri bir canli dolayisiyla farklı bir konu, onlar icin gercekten cok uzuluyorum. Avlanamiyorlar, kedilerin avantajlarinin nerdeyse hicbiri onlarda bulunmuyor. Hepsi o kadar muhtaclar ki.. Ac kaldiklarinda saldirgan hale gelip insanlar icinde tehlike olusturuyorlar ama aslinda bakildiginda bu kimin sucu?
Bizim mi, onların mi, bu konudaki yetersiz kanunlarin mi? Bunlar gercekten karmasik konular.

Ne kopek sahibi olanin bir sorumlulugu ne asilarini takip eden bir devlet. Kopegi bir heves alip sonra yapamayinca sokaga birakmak bu kadar kolay olmamali. Devlet edinenin kopegi kayit altina almali, asi zamanlarini ve sagliklarini veterinerler herkesin yarari adina takip etmeliler.

Veteriner tarafindan kontrol icin Arandiginizda size sahibi kopege bakamadik disari salıverdik dediginde bunların Cezai yaptirimlari olmali. Yada öldü gomduk yada yurtdisindaki akrabamiza yolladik gibi yalan beyanlarin dogrulugu teyit edilmeli vs vs gibi benim dusunemedigim cook sayida duzenleme yapılmalı.
Su an bildiginiz dingonun ahri gibiyiz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim binada alt komşu 3-5 tane kediye yemek veriyor her gün öyle alıştılar ki adam gelince hepsi peşinden koşuyor bende çok severim kedileri insan görünce kaçıyorlar camın önünde yemek beklerken yanlarından beni görüp kaçmasınlar ve kedileri rahatsız etmeyim diye sessizce geçiyorum şimdi bana da alıştılar kaçmıyorlar her şeyin başı birazcık sevgi.

Sokaktaki avlanan, suyunu ekmeğini bulan güçlü bir kedinin videosu. Besleme yapılmazsa sokağımızdakilerin hali budur arkadaşlar. Siz bakmıyorsunuz diye sokaktakileri böyle değil zannediyorsunuz ancak sürekli bakan kişiler böyle olduklarını biliyorlar. İki sağlıklı kedi gördünüz diye "bunlar kendilerini idare edebilir" düşüncesine varamazsınız. Beslenme yapılmayan yerlerdeki kedilerin hali.

Ya doğanın dengesi bozuluyor falan demişsiniz iyi hoş tamam ama şehrin ortasında ne doğanın dengesi yahu ? Biz bile marketin fırının yerini şaşırken hayvanlar nerden bulsun yiyeceklerini ?

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Ahmet Bilge Kaan AKINBravo, eserinizden dolayi sizleri tebrik ediyorum, kendinizle gurur duyabilirsiniz.
Avci hayvanlari, mama kaplarına ve sizin gibilere bağımlı duruma getirmeyi basardiniz, bunun verdigi mutlulukla artik bir omur yaşayabilirsiniz.

Su canlilara yapabileceginiz en faydali is koyabildiginiz yere bir su kabi koymak ozellikle su sicak yaz gunlerinde, bundan fazlasi fayda değil zarar getirir.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@uussff
Şu videoyu izledikten sonra bu yorumu yapmak için çok mu düşündünüz? Gerçekten değişik bir insansınız. Hayvan orada aç ve hasta farkında mısınız? Tek lokma yemek bulamadığı için böyle. İnsanlar yemek verdiği için böyle değil bunu anlayın. Gerçekten hala aynı şeyi nasıl söyleyebiliyorsunuz anlam veremiyorum. Dalga geçtiğinizi düşünüyorum o yüzden bu son mesajımdır bu konuya. Vicdan sahibi bir insan olmaya çalışmanız dileği ile.

Geri