6 taneydiler, kısırlaştırıp çiftliğin kapısına atmış birileri daha gözleri kapalıyken. Fotoğraflardakini ve bir tanesini biraz büyüyünce Ankara'dan isteyenlere göndermiştim. En son orada iyi birer fare avcısı oldukları haberini aldım.
Tüyler kedi ve köpekleri sıcaktan bunaltmaz hatta sokakda geziyorlarsa güneşden ve sıcakdan korurlar. Özellikle yazın sokakda gezen hayvanların traş edilmesi sakınclıdır. Bir takım cilt hastalıkları çıkar. Aynı bizim güneşde yanmamız gibi.
@A.Sinan sizinle hemfikirim ancak sıcaklar başladı mı kedi neredeyse serinlemek için sürekli musluk altında ve bacakları açık taşlarda yatar duruma geliyor.sürekli düzenli taramama rağmen bunalmasını engelleyemiyorum.geçen yaz kısalttığımda çok rahat ettiğini gördüm.zaten sıcakların geldiğini lavabo içine girmesiyle anlıyorum.
@pulka
Maşallah çok güzelmiş. Uzun tüylü kediler evde sıkıntı yaratmıyor mu? Bir ara sokaktan sahiplenmiştim oda sizin kediniz gibi uzun tüylüydü her yerden tüy toplamak zorunda kalıyordum
@A.Sinan
üzüldüm..
Bir şey soracağım o topu nerden bulabilirim benim köpeğin topu aynısındandı. Kayboldu ve başka topları bir türlü onun gibi sahiplenemedi. Aynısını arıyorum