Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

@FelixTheCat teşekkür ederim.benimkisi de sokaktan gelme,2 aylıkken bulduk sahiplendik.

yazın sorun oluyor.sonbahar ve kış neredeyse hiç sıkıntı olmuyor.tabii düzenli temizlik,tarama,ev süpürülmesi şart.başka türlü kolay değil.
bir de tüy toplayıcı rulolardan 10-15 adet var,evin her el atımlık yerlerinde konuşlanmış vaziyetteler.ikea gittiğimizde bol bol alıyoruz.evdeki en kullanışlı alet:).

Scudo
@pulka
Bende kullanmıştım dediğinizden fakat önüne geçilmiyor. Arkadaşımda kısa tüylü kedi var uzun tüylüler kadar tüyleri meydan da olmuyor. Mama tercihi de önemli tabiki aldığı vitamin mineral ama ben önüne geçemmemiştim ve evdeki kriz nedeniyle başka birine sahiplendirmiştim

@FelixTheCat mamadan da olabilir.dediğim gibi yaz harici sıkıntı yaşamıyorum.sonbahar ve kışın da döküyor elbet ama sorun teşkil edecek düzeyde kesinlikle değil.zaten kedilerin vücut ısıları bizden yüksek olduğu için çok çabuk üşüyorlar.sonbahar ve kışın neredeyse sürekli dolaplarda kazakların içinde, battaniyelere gömülü uyuyor.

:)) ben yazın misafir etmiştim benimkini sürekli dibimdeydi genelde serin yer arıyordu aile faktörü işin içine girince sıkıntı oluyor ne yazık ki ilerleyen zamanda alıcam bi tane pisicik

• Beğen
Tepkiler: C. Yavuz ve pulka
@Silmarillia

O topu petshopun birinden almışdım ama hatırlamıyorum nereden. Top durmuyor olsaydı size verirdim.

iki kardeş birden alın beraber büyüsünler sonra ikisinide kısırlaştırın tek kedi evde yalnız kalınca sıkılıyor

@pulka Her evde bulunması gereken bir canlı fakat kendi evime çıkmadan almam mümkün gözükmüyor ne yazık ki 5 ay kadar tutabildim evde tüy dökmesi haricinde yaramazlıkları vardı yan daireye kaçıyordu :utan: onun dışında hiç bir sıkıntısı yoktu yokluğu gidince evdekiler tarafından da hissedildi ama gitti :uzgnm:

@A.Sinan
Teşekkürler ederim,:) bir çok yer aradım taradım bulamadım. Çok seviyordu topunu. Bulunca nasıl sevineceğini düşünemiyorum bile. Umarım bulurum :(

@FelixTheCat o zaman ilerde güzel müjdeli haberinizi bekliyoruz :).
ülkemizde bulmak çok kolay olmakla birlikte,yardım isterseniz seve seve edebilirim.

@Silmarillia bağdat caddesi feneryolu ışıklarda bir petshop var kadıköye giderken sağda kalıyor yanında eczane ve dövizci var. orada belki bulabilirsiniz onda kataloglar da var oradan bakıp isterseniz o size getirtir.

@A.Sinan
adresi not aldım en kısa zamanda bakacağım :) Teşekkürler tekrardan

@pulka Benim kedi evde köpekle kaldığından sıkılmıyordu ama zaten istediğinde giriş katı olduğu için dışarı gidip geliyordu sonra dışarda araba çarpmış öldü. Nasıl gidiyorlarsa ara sokakda hayvanı ezmişler.18243 dosyayı görüntüle

@A.Sinan çok güzeller.
kedinize çok üzüldüm.bir bakıma bu ülkede yollarımız kaçınılmaz son gibi birşey.

kaç yaşında kaybettiniz?köpeğiniz yaşıyor mu?

@A.Sinan çok erkenmiş.içinizde bir yerde hep nefes alıp verirler.

benim de kedilerden önce 2 tane sibirya husky im vardı.biri kalıtımsal hastalıktan uzun uğraşlarımız sonucu 10 yaşında,diğeri 18 yaşında uyutularak yaşamlarını yitirdiler.
hayvan sevgisi tanımsız.

• Beğen
Tepkiler: 2265124
kedi bakmak isteyenlere sokak kedilerini öneririm. aslında ben önermiyorum, kedi sahibi olduktan sonra edindiğim ve okuduğum kitaplar öneriyor. cins tabir edilen kedilerin bu özellikleri, kalıtımsal bozuklukmuş; ileriki yaşlarında hayvanlar bir çok hastalığa yakalanıyormuş. kedi bakmak isteyenler; ticari olan kedilerdense, sağlıklı bir kedi tercih edin.

Geri