Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

iç lastikteki delikleri bulmak için odama bi kova su koymuştum geldi bizim kedi ordan su içti zehirlenmez inşallah :D

Scudo
@A.Sinan

Bunlar çok tatlılar ama :)) Benim kedime böyle kutucuklar ayarlasam 1 gün sonra göreceğim manzara net! Binlerce ufak ufak karton parçası :)

Bugün akşam vakitlerinde mutfak balkonunun altında acı acı miyavlayan bir kedi sesi duymuş kardeşim. Hemen haber verdi kardeşim, Dumanımızın mamasından 2 avuç aldım indim aşağıya tir tir titriyordu mamayı ilk başta yiyemedi ama sonradan yemeye başladı göbeği kocaman oldu :) Hava yağmurluydu ıslanmıştı hemen eve çıkardım banyoda bekledik 20 dakika kadar ısınsın diye ısındı kurulandı ama bizim Dumanla hiç anlaşamadılar. Daha doğrusu küçük yavru hiç anlaşamadı tıslamaya başladı mecburen dışarı bırakmak zorunda kaldım tekrar. Az önce balkondan yüksek sesle pisi pisi diye ortaya laf attım hemen çıktı geldi sevgi yumağı.. Ne yapacağım bilemiyorum :( Daha en fazla 2-3 aylıktır. O kadar sevilmek istiyor ki yanına oturduğum zzaman gözlerimin içine baka baka sevdiriyor kendisini :(

• Beğen
Tepkiler: Dide ve banko
Daha ne kadarcık kasları var ki onun :) Yukarıda fotoğraflarını paylaştığım kedimizi de sizinki kadar küçükken aldık. Şimdi maşşallah at gibi. Oradan oraya koşturuyor, yorulmuyor kerata.

• Beğen
Tepkiler: akgulcemal
Yaklaşık 4-5 aydır yazlığımıza gidince hafta sonları veya tatil günleri baktığımız dişi bir tekir kedimiz var,sokak kedisi,o kadar uysal bir kedi ki bizde burnundaki benekten dolayı ona " benekburun" adını verdik. Sonra Nisan ayı sonu gibi kedimiz kuytu köşeler arıyordu bizde doğuracağını anlamıştık sonraki hafta gittiğimizde 3 tane yavrusunu bizim verandaya birden getirdi bizde o yavruları arka balkondaki camlardam birini ne pahasına olursa olsun açık bırakıp( benekburun'un dışarı çıkabilmesi için ) önlerine de ciğerini,kedi mamasını,sütünü falan verip birde Allah'a emanet edip İstanbul'a dönüyorduk.

Bu kedilerimizin toplu haliydi ( soldan sağa karaburun,beyazburun ve pamuk )

image.jpg

image.jpg

image.jpg

İşte yavrularımıza 1-1,5 ay baktık,yürümeye başladılar,koşmaya başladılar. Geçen hafta Cumartesi balkona bir geldik manzara bu oldu maalesef ki ne maalesef :(

image.jpg

image.jpg

Evet,beyazburun ölmüştü o kadar uğraştık ama 1 ay bile bakamadık annem çok kötü oldu beyazburun'u böyle görünce gerçekten çok kötü bir his yaşadığımız yerde veterinerde yoktu hiç bir şey yapamadık aldık yavruyu gömdük ne diyeyim artık ruhu şad olsun.

image.jpg

İçimi en çok bu an parçaladı küçük kardeşe pamuk'tan son bakış nerden bilelim belki de kardeşini sonsuzluğa uğurluyor arkasından güle güle der gibi...

image.jpg

Güle güle beyazburun.. Bizi asla ve asla unutma.

Yaw simdi beğeni butonuna da basılmaz :( Çok üzüldüm. Pamuk çok fena bakmış. :( Neden ölmüş ki?

@Uğur S.

Yani tam olarak bilemiyoruz da hiç kan lekesi falan yoktu ancak annem balkon camında izler var dedi acaba babaları mı yaptı bir kaç kişi de öyle diyor anne süt verirken canı şey yapmak istemezmiş babada kıskanıp yavruyu boğarmış ne kadar doğru bilinmez tabiiki :uzgnm:

:kedicik:

https://40.media.tumblr.com/c7d88feb471a9209e963dc65e6318b66/tumblr_n1mxzeAYFe1shf8zxo1_500.jpg

• Beğen
Tepkiler: Dide
Geri