Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
@altinok
Hocam ben adoreden aldım.mdf den yapmışlar gayet şık.evidea ise en azından farkındalık yaratıyor diye düşünüyorum.yinede güzel şeyler bunlar hocam.

@Benihime
Hep düşünmekten kaçtığım şey bu.benim aslanımada böyle birşey olsa ne yaparım bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Her canlı gibi doğup büyüyüp ölüyorlar. Kızıma bunu anlatmaya çalışıyorum. Sonuçta bu bir kedi kaçabilir, ölebilir. Ve bunlar olursa çocuğumun travma yaşamasını istemem. Ama insan üzülüyor. Pendik'te her gün sokak köpeklerine sıcak yemek veren adam geliyor aklıma. Öte yandan bizim Misha evimize bir türlü alışamadı. Bunalımda. Salona hiç gelmiyor. Tüm zamanını arka odada geçiriyor. Geri vermemiz gerekebilir ama kızım şimdiden tepki gösteriyor geri vermem diyor vs. Nasıl alıştıracağız tam bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: haldun31
@rknsycck zamanla alisir hocam, ilgilenmeniz lazim onunla, konusmak lazim sadece fiziksel temas degil. Bol bol konusun. Benim kedilerim cogu seyi biliyor, cevap veriyor hatta hepsi de. Zamanla alisacaktir o da.
Kacmamasi icin dikkat edin, suan size alisik degil, bulamazsiniz sonrasinda. Ölüm tüm canlilar icin gecerli malesef.
Ben de ayni sekilde mahallemdeki tum kedilere bakiyorum, bazen kopek ziyaretcilerim oluyor onlara da bakiyorum ancak kedilerimi bulamayinca ki bu aralar 5 tanesi uzun suredir ortalikta yok, cok korkuyorum. Umarim yasiyorlardir, kis cok soguk gecti cok umidim yok ancak her gun sesleniyorum, ariyorum her yerde.
Evladi gibi oluyor bu guzellikler insanin.
Zamana birakin, surekli konusun yani aklima gelen bunlar. Kiziniz kucukse dikkat edin cok bunaltmasin, o da uzaklastiriyor hayvanlari kendinden. Alisacagina inaniyorum, 4 5 yasinda kedi gelmisti evime, o bile alismisti bi sure sonra bana :)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN evet kızım altı yaşında ve kediyi oyuncağı zannediyor. bebek arabasıyla gezdirmek istiyor. çok konuşuyorum kızımla ama çocuk sounçta bir bakmışım kucağına almış koşuşturuyor. kedi biraz da ondan sindi galiba. şimdi çok fazla tüy dökmeye başladı. geldiğinde iki üç gün hiç tüy dökmüyordu. şimdi okşuyorum elimde onlarca tüy kalıyor. bunu bahane ederek kızıma çok tüy döküyor kızım kucaklama artık bak üstün başın tüy oldu falan diyerek yasakladım kucaklamasını. ama bu tüy dökme niye başladı anlamadım. stresse girdi misha galiba. bide mart ayı erkek bizim kedi. ama yinede çiftleşme ihtiyacı falanda bunalıma sokar mı bilemiyorum. bulayım bir dişi tadına varsın diyorum ama ırkına uygun bulmam gerek sanıyorum.

@rknsycck
Hocam 8 9 aylığı geçince, bence 9 aylığı geçince ki ne kadar büyükse o kadar iyi tabi, kısırlaştırılması lazım.
Hocam bakmayacaksanız hiç çiftleştirmeyin, sahiplendirecek kişi bulsanız bile bakacağından emin olamazsınız asla
Sokak evcil hayvan kaynıyor malesef.
Bunalıma girmez hocam, çok hareketlenir ve evin her tarafına izini bırakırlar, aşırı pis bir kokudur bu insan için :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN on aylık bizim sıpa. ama henüz etrafa iz bırakmadı.ama bi veteriner hekime gitmek şart anlaşılan kısırlaştırma için. ısrarla dışarıya çıkmak istiyor. miyavliyor. sürtünüyor ayağıma ve iki ayağının üzerine kalkıp balkon kapısını itmeye çalışıyor. mesaj net dışarı çıkmak istiyor. kedi tasması alayım bahçeye indireyim bari. kedi gezdiren hiç görmemiştim ilk kendimi görcem :)

@a.f.k. sizinkilerin cinsi ne ? bizimkine benziyor. ırkları aynıysa bilirsiniz bu sıpaların derdini. bizimki sanıyorum scottish straight yada british shorthair. tam emin değilim eşime sormam lazım.

@rknsycck
Yok hocam kedi gezdirilir, bende de kedi tasması var ancak her kedi tasmada durmuyor :D

Bu aralar çok dikkat edin, kaçma olasılığı var. Hele ki kızgınken bulması çok çok zor :( Çok uzaklaşıyorlar.

Bi tane tüy tarağı alsanız rahat edersiniz, baya iyi oluyor

Bu arada arkadaşlar (link) sitesinde kedi taşıma kapları uyguna geliyor. Kuruyemişte baya uygun :D

@rknsycck sokağa daha önce çıkmadıysa çok korkup kendini korumaya almaya çalışacaktır kendine size zarar verebilir dikkatli olun... 5. Kat balkonda kucağımda dururken bi sinek yüzüne beraber uçuyorduk nerdeyse aşağı

@rknsycck açık renkli olan british kızım koyu renk olan scothis fold oğlum yavrusu idi kocaman oldu 109831 dosyayı görüntüle

@a.f.k. bizimki bi arkadaşımızındı o gezdiyiormuş. bizede gezdirin canı sıkılır onun diyordu. demek alışık.

@a.f.k. çok güzeller. bizimki sizin anne kediye benziyor demekki bizimki de british. çok içe kapalı bizimki. kucaktan nefret ediyor. ama her sabah 5 yada 6 da mutlaka gelip beni uyandırıyor. miyavlıyor ü stüme altayıp yorganımın üzerinde tepiniyor. sonra tam tepemde uyuyuor falan :)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN yarın bi kedi tasması alayım sıpaya. gezdiyerim aşğıda biraz öyleyse :)

@rknsycck Bir de hocam lastik toka deneyin. Benim kedim deli oluyor lastik toka için. Aşık resmen ya normalde sevdirmeyen kedi, lastik tokayla deli gibi sevdiriyor :D :D

@a.f.k. al bizimkide öyle işte :) asla kucağa gelmiyor. bir kapıyı açmamızı istiyorsa ki bizde de bisiklet odası genelde, iki ayağının üzerine kalkıyor ön patileriyle kapıyı itmeye çalışıyor sonra gelip sürtünerek miyavlıyor yani net mesaj veriyor. işi düşünce sevdiriyor. karnı doyunca gidiyor bisiklet odasına karanlıkta oturuyor. birde asla aynı yerde uyumuyor oturmuyor. yerde koltukta hoparlörlerin üzerinde parkenin üzerinde cam kenarında halıda , evin her yerinde uyuyor. kedilerin hep aynı yerde uyuduğunu sanıyordum doğrusu :)

Evin patronu onlar yapacak birşey yok :) canları ne isterse onu yaparlar... Güya tırmalama tahtası var ama salon koltukları daha çekici koltuk kenarları koltukluktan çıktı artık :) canları sağ olsun
İnsanın moral kaynağı canlılar

@a.f.k. öyle olacak anlaşılan. misha ne isterse onu yapıyoruz şimdilik. balkona file takmayı düşünüyorum. sonuçta bir iki haftaya antalyada balkon mevsimi başlıyor. komple file yapmak herhalde yeterli olacaktır. aşağıya düşürmeyelim beyfendiyi. bi kuşun peşinden gider vallahi.

FB_IMG_1490292784396.jpg
FB_IMG_1490292766044.jpg
FB_IMG_1490292752737.jpg
FB_IMG_1490292744504.jpg
FB_IMG_1490292738100.jpg
Bu kediler insanı kedi den soğutur:)

Dosyalar

• FB_IMG_1490292774522.jpg
    FB_IMG_1490292774522.jpg
    16,5 KB · Okunma: 20
Geri