Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
DÜn Mersin sahilde etrafı dayandığı yerden seyreden dünya tatlısı, sevecen bid dişi kedi.
uzun süre böyle oturdu, sonra yanına oturan adam sırnaştı sevgi sitedi adam oralı olmayınca gidip okşadım sevdim zavallıyı biraz.
Farkettim ki bir gözü kör olmuş herhalde kavga sırasında olmuştur diye düşündüm. Dünya hayvanlarla anlamlı, sevgiyle güzel
image1(1).JPG

@alper 76 Yok hocam kavgadan değildir muhtemelen hastalıktandır. Küçükken sokakta kedilerin gözleri iltahaplanabiliyor, çok fazla çapaklanıyor ya da. Bu onların gözlerini kaybetmelerine yol açıyor. Bi göz damlası var 3 4 liralık ucuz bir şey ismini unuttum şuan. Onu damlatınca iyileşiyor 2 gün içinde. Basit bir damla yüzünden kör oluyor yavrular :(

Benim kedim yok ama şunu beğendim :D:D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Sanırım terramicin ... Bunu duyduguma sevindim çünkü geçen sene babam ve ben ayrı zamanlarda 2 kedicik için eczaneden alıp gözlerine sürmüş ve iyileştirmiştik. Demek ki gözünü kurtarmışız. Bilmiyordum Çok mutlu oldum

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E
Çok güzel hayvanlar. Çocukluğumdan beri kediler başta olmaz üzere hayvanlara karşı zaafım vardır. Hemen hepsini sahiplenmek evimde bakmak isterim. Benden etkilenmiş olacak şuan kızımda benim gibi hayvan sevdalısı. İçinde hayvan sevgisi olmayanın insanlarıda sevemeyeceğini düşünüyorum. Şuan evimizde bir hayvanımız yok ve bir iran kedisi hevesi başladı. Yavrudan sahiplenmek istiyoruz ama malumunuz biliyorsunuzdur fiyatları çok uçuk geliyor bana. araştırmaya devam ediyoruz bulduğumuzda hemen evimize alacağız. Tüm hayvan sever pedaldaşlara selamlar.

@Ahmetgitar
1984 kitabından etkilenerek mi yazdınız ? :)

IMG-20170425-WA0013.jpeg kedilerden bana yer kalmadı fotoğrafta.
Arkadaşlar 4 kedi eve çok geldiğinden yavrulardan sahiplendireceğim, isteyen varsa, gelip alabilecekse buradan bana ulaşabilir. 1 ay 1 haftalık kediler.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Mustafa Zeybek keşke yavrulara tuvalet eğitimi veremedim, her yere işiyorlar demeden direk sahiplendirme mesajı yazsaydın :) Çok tatlılarmış maşallah.

Ben açıkçası hayvanların kısırlaştırılmasını etik bulmuyorum.Onun üreme hakkını elinden almak bizim haddimize olan bir şey değil...

Bahçeli,civarda türdeşlerinin dolu olduğu bir eviniz varsa ne ala.Hem hayvanı daraltmamış olursunuz,hemde üremek için uzaklara gitmesine gerek kalmaz, size dostluk eder:)

Kuzenimin Badem diye bir kedisi vardı.Her sene bir kere doğum yapıyordu.10 yaşında falandı herhalde,tek yan etki iyice şişmanlamasıydı :D

Geri