Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

tecrübeli kedi severlere ve besleyenlere bir sorum olacak. temizmama.com'da satılan kuru ve ıslak mamaların kalitesi hakkında bilgisi olan var mıdır? fiyatları piyasaya göre uygun duruyor ama kaliteleri hakkında bilgisi olup da yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim. bunun dışında hangi marka mamaları önerirsiniz?

Scudo
@soner83 temizmama.com dan son 6 ayda iki defa micho isimli kurumamayı aldım , bizim kerata nefes almadan yiyor tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: asibol
Bonacibo fena değil.mito ve micho sokak kedileri için oldukça iyi olsada evdeki kedinize çok daha kaliteli içerikli mama vermenizi tavsiye ederim.@soner83

via Tapatalk.

CCDA21ED-DAE9-4548-86B2-FFAE645B8753.jpeg 126F1C1C-CCD1-471F-9625-E332F2E5DB22.jpeg

Sürmeli şuan 17 yaşında kışın evde yazın yazlıkta dışarıda geziniyo. 7 yıl bir başkası bakmış kısırlaştırmış eski sahibinde aile içi kavgalardan ve adamın karısı tarafından istenmedi için kaçmış ve 3-4 km uzaklıktaki başka mahallede 2 yıl sokakta yaşamış ablam dışarda 2 yıl bakmış bi seferinde 1 hafta ortalıktan kaybolmuş ablam ve eşi resimli ilan yapıştırmış sağ sola o sırada eski sahibi görmüş ilanı tamda bu sırada kedi kendiliğinden gelmiş. Eski sahibi kediyi almak için çok ısrar etmiş sonunda vermişler fakat orda 3 gün yemek yememiş sonra geri getirmek zorunda kalmışlar. Ablamın gebelik durumu olduktan sonra ben ve ailem bakmaya başladık 8 yıldır bakıyoruz. Bizimle olmaktan çok mutlu :))

@soner83 bonacibo mamayı proplan ile değişimli olarak veriyorum, yaş mamalarını kediler çok beğeniyor, tabii ki bilimsel bir inceleme sonucuna göre değil izlenim olarak malzeme güzel gözüküyor. bir konserveyi 4-5 seferde veriyorum.

Benimki de temizmama'nın yaş mamasına "bu ne lan" der gibi bakıp dönüyor. Amaa "Kuzulu prinçli" mamasına bu ve sokaktaki (3) kedilerimiz bayyyılıyor.

Evdeki kediyi (sanırım 1 yaşındayken) gözü kör, ve çenesi yaralı (sanırım çatlamış), çook zayıfken sahiplendik. 3 yıldır bu mamayla besleniyor. Bambaşka bir kediye dönüştü. Allah nazardan saklasın inanılmaz sağlıklı. Canavar!!!

Haber ekşi'den. Evcil kedi dağ başında hiç görmemiş duymamıştım.

"Polonya'nın en yüksek noktası olan Tatras dağlarının 2.5 km rakımdaki zirvesine ulaşan dağcılar zirvede bir kedi ile karşılaştılar. Kedinin insanlardan korkmadığı tespit edildi ancak kimse kedinin neden ve nasıl dağın zirvesine tırmandığını anlayamadı"

(link)

Arkadaşlar Munchkin kedi sahibi olan var mı ?

Sokağıma sonunda kasis yapabilmişler. 20 küsür yavru öldükten, 2 sene boyunca sürekli mesaj çekmemden sonra şimdi yapabildiler. 2 sene boyunca mesaj çektim, Ambulans ve itfaiye geçiş noktası olduğunu öne sürerek yapmayı reddettiler. Şimdi de kendi kendilerine yapmışlar. Üç kuruşluk şey için onca can öldürüldü, kendileri yapamayız dediler, bir bakmışım yapmışlar. Enteresanlar gerçekten.

@theGenius
Short hair silver mi oluyor hocam cinsi.

@ophellia doğrudur hocam. Scottish Straight Short Hair Silver Shaded tam cinsi.

Kedimiz Giller 2019 takviminde olacak.

[emoji3][emoji3]
935fb0f498d375aae268c05d2e7d9aa2.jpg

via Tapatalk.

Geri