Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Kedinizin tüylerini taramıyorsanız eğer en acilinden tarak alıp taramaya başlayın. Tüyleri inanılmaz yumuşadı ve pof pof oldu. Dökülen tüy sayısının azalmasıda cabası :)

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Çok hızlı büyüyorlar

@emreekaya

Of hem de nasıl... Bütün çıngarı o çıkarıyor zaten :)

@Uğur S. çok şirinmiş ve obez olma yolunda hızla ilerliyor gibi sanki. Bir de "ne bakıyon yaaa?" der gibi bakmış şirin şey :D

@Anonim bu açıdan biraz tombik çıkmış, evet. Fakat hiç öyle değil. Vücudumuz gayet fit :)

@Uğur S. işte aksine keşke o kedicik obez olsa. Ben obez kedileri çok seviyorum :D

@Ghost senin kediler nerede? Geçen gün hayvanat bahçesine gittim bir sürü kedi gördüm. Kaplan, Aslan, Çita, Vaşak falan hepsinden vardı ama işte yaklaşıp seveyim dersen olmuyor.

Onlar da bir kedi sonuçta :D

Hehehe obez olmasın yaw, kıyamam. Atlayıp zıplayamaz o zaman. Holde yürürken sağa sola saklanıp bacaklarıma saldırıp patilemesini seviyorum ben. :)

• Beğen
Tepkiler: vraptor
Yaklaşık 1 saat önce poff diye bi ses duydum koşarak odaya gittim bi baktım Duman yerde yatıyor. Öğlen sinek yakaladı onun verdiği özgüven patlamasıyla kitaplığın en üst rafından yatağa atlamaya çalışmış (kardeşim öyle diyor). Sağ arka ayağımızda birşey olduğunu anladım. Sert düştüğünü bildiğim için hemen Veterinerimizi aradım patisinin üzerinde basıp basamadığını sordu. Sadece patisini yere koyduğunu üstüne basamadığını söyledim ve acilen buz koymam gerektiğini söyledi bol ısırıklı 10 dakikalık buz koyma seansımız oldu neyse ki artık basıyor. Yarın veterinerimize gidip gerekli kontrollerimizi yaptıracağız. Veterinerimizin ilk tahmini ufak incinme olduğu yönünde.

Bu fotoğrafta acıları dindikten sonra yatağa yatmaya gittiğinde çekildi. ( Odaya gidip yerde öylece yattığını gördükten sonra gözlerim hemen doluverdi Allah kimseye göstermesin. :( )

Dosyalar

• IMG_7784.JPG
    IMG_7784.JPG
    92,1 KB · Okunma: 42
@Anonim abi ben de kalmadı kedicik :(:(:kötü:
Fotoğraf çekmedin mi hayvanat Bahçesinde ?,

Bu kedi hayvanı beni benden alıyor arkadaş. Sevimlilik desen var, vahşilik desen var, vurdumduymazlık desen var, kimseye minneti yok onuda biliyoruz, hayvan değil resmen özgürlüğün simgesi, ayrıca çok iyi insan sahipleniyorlar oda ayrı bir sanat. Yemişim insanları, kedilere bakın gerçeği görün.

@vraptor burda bi şeye üzülmüş sanki yoksa sana mı Kızmış :D

@vraptor

@Ghost

Bu fotoğrafta ayağımız çok ağrıyordu uykuya dalmak üzereydi :)

Aa o fotoğraf diğeriymiş pardon.. Orda umarsızca bakışlarını atıyordu her zaman ki gibi :)

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Geri