Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

kedileri cok severim ama suan beslemiyorum zaten gunun cogunda evde degilim kedileri surekli yalniz birakmak da iyi degil belki ileride evlenirsem neden tekrar beslemeyeyim

Scudo
Kediler için lazer point iyi olur diyen de var, kötü diyen de. Bizim yavru çok hiperaktif. Ve ısırma olayı vs var maalesf. Aldım lazer koşturdum durdum. Ama yorumlara bakayım dediğimde zararlı olur diyenleri gördüm. Siz ne düşünürsünüz?

Gözüne gözüne tutmadığınız sürece sorun olmaz. Ben çok oynatıyorum lazerle :)

Tekrar Marilyn [emoji41]
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/029c9f5433baf48aed205d20de365126.jpg

@Onur YCL
Gorundugu kadar sirin degil. Cilgin sarmandir kendisi. :)

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merak ettiğim bir husus var, kediler kakalarını yaptıklarında onu kapatırken patilerine, tırnaklarına dışkı bulaşıyor mu ? Eğer cevap evetse bu durum insan sağlığı için hangi boyutta tehlikeli ?

@Onur YCL
Selam bulasmadigini soyleyebilirim. Zaten bulassa kendini hemen temizler. Kediler insanlardan daha temiz bence.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: papa
@Onur YCL selamlar. bunu sorun etmene gerek yok. birincisi @oguzcalik'ın da dediği gibi kaka bulaşan yerini temizler hemen, ikincisi kedinin iç dış parazit aşısını 3 ayda bir düzenli yaparsan kakada herhangi bir sıkıntı kalmaz. sadece bulaştırdığı yerde leke ve koku olur :D

@Onur YCL Benim kedi banyoya girer işini bitirir banyo içindeki paspas üzerinde kendini temizler öyle çıkardı. Ciddi manada söylüyorum ki bazı insanlardan çok daha temiz hayvanlardır. Örneğin tuvaletini (kum dolu kabını) temizlemeyi unutun ve o kap dolsun, kendisi bu durumdan rahatsız olur ve gelir sizden kabı temizlemenizi ister. Başıma geldiği için söylüyorum. Akabinde ben kuma yapmasın kediye tuvalet eğitimi vereyim diyeceksen şöyle bir tavsiyem olacak :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Sabah sabah benim kediler uyandırınca foruma kedi yazayım dedim böyle bir kulüp karşıma çıktı :komik: Benim de şuan 3 kedim var birisi geçici olarak bende sakat olduğu için ona yuva arıyorum. Diğer iki yaramaz ötesi canavar kedi benim :D

Bu Merlin;hobileri mahalledekilerin evine girmek, mahalledekilerin civcivlerini ve kuşlarını yemek, evlerinde takılmak, balkondan atlamak, dolabı açıp içerisinde yatmak, sabah 5 te dışarı çıkmak için evde bağırıp durmak, istediği olmayınca trip atıp sağı solu tekmelemek, tuvaletini yaptıktan sonra kumunu tam kapatmamak (keyfine göre), beğenmediği yemek-mama olunca tuvaletini gömer gibi onu gömmeye çalışmak, bisikletle giderken yarışmaya çalışmak bir de :D
85116 dosyayı görüntüle85117 dosyayı görüntüle

Bu Benjamin. Diva'mın yaşayan tek yavrusu (kendisini kaybettik malesef). Hobileri; kendine asla ama asla dokundurtmamak (huylanıyor her yerinden çok sinirleniyor). Merlin hariç tüm kedilerden nefret etmek(hiç ama hiç ama hiç sevmez başka kedileri, görünce direk kara panter atlar avına). Bir de yemek yemek (Süt ürünleri tercihimiz)

Divamla küçüklük halleri;
85119 dosyayı görüntüle

Bu da büyümüş şişko hali;
85121 dosyayı görüntüle

Şu anda evimde bulunan engelli kedim Küçük beyaz bu da. Sıpa sadece oyun oynamak istiyor daha ufacık.
85122 dosyayı görüntüle 85123 dosyayı görüntüle 85124 dosyayı görüntüle

Daha niceleri var da şimdi baya fotolu oldu doldurdum konuyu :komik::komik::komik: Hayvan candır diyerek konuyu noktalıyım o zaman :kedicik::kedicik::kedicik:

Merhaba. Açık kum kabından, kapalı kum kabına geçsem problem olur mu? Yabancılık çeker mi?

Geri