Sabah sabah benim kediler uyandırınca foruma kedi yazayım dedim böyle bir kulüp karşıma çıktı
Benim de şuan 3 kedim var birisi geçici olarak bende sakat olduğu için ona yuva arıyorum. Diğer iki yaramaz ötesi canavar kedi benim
Bu Merlin;hobileri mahalledekilerin evine girmek, mahalledekilerin civcivlerini ve kuşlarını yemek, evlerinde takılmak, balkondan atlamak, dolabı açıp içerisinde yatmak, sabah 5 te dışarı çıkmak için evde bağırıp durmak, istediği olmayınca trip atıp sağı solu tekmelemek, tuvaletini yaptıktan sonra kumunu tam kapatmamak (keyfine göre), beğenmediği yemek-mama olunca tuvaletini gömer gibi onu gömmeye çalışmak, bisikletle giderken yarışmaya çalışmak bir de
85116 dosyayı görüntüle85117 dosyayı görüntüle
Bu Benjamin. Diva'mın yaşayan tek yavrusu (kendisini kaybettik malesef). Hobileri; kendine asla ama asla dokundurtmamak (huylanıyor her yerinden çok sinirleniyor). Merlin hariç tüm kedilerden nefret etmek(hiç ama hiç ama hiç sevmez başka kedileri, görünce direk kara panter atlar avına). Bir de yemek yemek (Süt ürünleri tercihimiz)
Divamla küçüklük halleri;
85119 dosyayı görüntüle
Bu da büyümüş şişko hali;
85121 dosyayı görüntüle
Şu anda evimde bulunan engelli kedim Küçük beyaz bu da. Sıpa sadece oyun oynamak istiyor daha ufacık.
85122 dosyayı görüntüle 85123 dosyayı görüntüle 85124 dosyayı görüntüle
Daha niceleri var da şimdi baya fotolu oldu doldurdum konuyu
Hayvan candır diyerek konuyu noktalıyım o zaman