Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Merhaba arkadaşlar
Size hayvan düşmanliginin nasıl aileden başladigini anlatacagim bugün.
Geçen gün kedim Merlin arkadaki komsunun bahçesindeki ağaca tirmandi. Şuraya resmini atiyim.
104580 dosyayı görüntüle
104581 dosyayı görüntüle
Tam agacin sol tarafinda ise komsunun balkonu var.
Beyin özürlü birileri var, kedileri beslememden dolayi sürekli tartistigim.
Bunlarin da 2 tane torunu var, bi kiz bir erkek, kiz 10 erkek 5 yaslarinda.
Agactaki kedimi gören arkadaşı tuttu yanina cikti o da. Bu kiz olan cocuk su atmaya calisti agaca, yetistiremedi bir türlü. Atti da atti. Yaninda erkek kardesi duruyordu. Sonra kiz gitti. Cocuk mutfaktan ne bulursa atmaya başladı. Süt şişeleri, yağ siseleri vs ne bulsa atti 8 10 tane parça. Tabi yetistiremedi yerdeki betona atip durdu her şeyi.
Yani büyüklerinden hayvan düşmanligi görüyor, daha o yaşlarda başliyorlar hayvan düşmanligina.

BONUS
Sokagimdaki Üzgün isimli kedim. Her zaman üzgündür kendisi, pesimisttir :D
104582 dosyayı görüntüle

Kardeşimin bir kedisi var. Aga yok böyle bir kedi. Bu kadar soğuk bir kedi nasıl olabiliyor anlam veremedim :komik: Türünün tek örneği olabilir. Yav eve bir yabancı gelmiş kedi en azından bir tepki verir. Len sen kimsin benim evime niye geldin felan der. Agrasif davranır. Yok abi. Yanından geçerken dönüp bakmaya bile tenezzül etmiyor. Geçip köşesine oturuyor agamız :D Resmini en yakın zamanda atacağım İnşaAllah buraya.

• Beğen
Tepkiler: cool mehmet
parkta güneşlenen bir kedi....

7227947410_17daeabca1_c.jpg

Arkadaşlar reklama girmez umarım.adore mobilya firması 10 tl kargo ücreti karşılığında artan malzemelerinden yaptıkları kedi evlerini evinize kargoluyor.benimki geldi harika bir şey.sokak kedileri için bir katkınız olsun derim.saygılar

@haldun31
Hocam bitti diyordu ben de 1 tane aldim da, sonra baktigimda yok yaziyordu.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Yeni aldım hocam.ama zaten 6 tur yaptılar.her üretimden artanları yine yapıyorlar.

@haldun31 Anladım hocam çok iyi sağolsunlar. Keşke herkes onlar kadar düşünceli olsa.
Adamlar baştan savma da yapmamış, gayet şık görünüyor.

Geri