Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
@a.f.k. evde yaş mama stoğum da mevcut...ama bu tavuklar mama üretiminde de kullanılmakta..

@a.f.k. goody ve whiskas bazı katkıları ve besin özellikleri sebebiyle kedi sahipleri tarafından pek sevilen markalar değil(konuya tam hakim değilim-merak edip araştırmadım)

@appendix evet işte o yüzden olabildiğince balıklı mama kullanmaya çalışın.
Ama illaki tavuklu mama da veriyoruz. En azından direk ciğer kadar zararlı değildir diye düşünüyorum

Whiskas bağımlılık yaptığını duydum ama detaylı araştırmadım.
Goody ise sokak hayvanları için çok uygun fiyatlı olduğu için alıyorum. Bizimkiler kokusuna bile bakmıyor :)

@Fatih_K
Maşallah üstteki dişi çok asil duruyor. Alttaki muhtemelen yaşı olmayan bir erkek, gözlerden cinlik akıyor :)

Kedileri çok seviyorum ama ailemle yaşadığım için evde kedi besleyemiyorum :(

Kedileri severim ama beslemem :)

Goody mamayı 5 dakika araştırdım pek güzel sonuçlar çıkmadı:( sabah araştırmalara devam ederim.

@a.f.k.
Çok bir şey beklemiyorum ama yemeyebiliyorlarmış :D ya önce deneme maması falan alacağım ya da başka bir şeyler bakarım duruma göre.

Arkadaşlar whiskasın ne yaş ne de kuru mamasını al diyordu veterinerim. Böbreklere çok zararlıymış. En kötü mamadan daha kötü bile dedi o kadar. Ben sokaktaki canlar için Hepsiburada.com 'dan New Cat isimli mamayı alıyorum. Goody'i de öneremem aşırı ağır kokusu vardı, kediler yemediler. Bu new Cat'in kokusu daha temiz, yiyor yavrular.
Evdekiler için paranız varsa Royal Canin tarzı bir miktar pahalı mamalardan başka bir şey almanızı önermem. Bende para yok o yüzden temizmama'dan alıyorum ancak ilerleyen dönemde ne gibi sağlık sorunları çıkaracak bilmiyorum. Kaliteli mama hem ömrü uzatır, hem kedinizi daha sağlıklı yapar.

@Soykan U. Vallahi bravo. Kedici olduğun çok belli :) Dişi olan 17 aylık ve gerçekten çok asil ve akıllı. Erkek olan da 7 aylık ve evin yaramaz çocuğu olur kendisi :)

Bugün otobüs beklerken yanıma gelen sarı kedi ;
22414457_10213513408606295_1407503104_n.jpg 22360980_10213513407046256_1196756056_n.jpg

Yaramaza bak[emoji4]
66eaa4c4548f60c68152fab0612e04af.jpg

Evde beslediğiniz kediler için profesyonel mama olarak lavital i öneririm. Fiyat olarak royal canin veya proplana göre daha uygun.

Geri