145223 dosyayı görüntüle 145224 dosyayı görüntüle
Merhaba arkadaşlar.
@hamlet2006 hocama çok teşekkür ediyorum aldığı onca mama için hem kendim, hem de bütün kedicikler adına
145264 dosyayı görüntüle 145265 dosyayı görüntüle 145266 dosyayı görüntüle
Bugün beslemeye çıkarken de fotoğraflarını çekeyim dedim yavruların, hamile olmayan kızgın dişilerle, kızgın erkek kedileri bulamadım bir türlü. Şu Mart ayına doğru iyice gözleri dönüyor, umarım hastalanmadan bulabilirim onları da
Resim çok olduğu için hepsini büyük resim olarak atmadım, aşşağıdan hepsine bakabilirsiniz
Bu resimdekiler kendi sokağımdaki yavrular. Soldan sağa doğru sayacak olursak Beyaz, beyazın yavrusu (arabanın altındaki), Cinin yavrusu siyah olan, Siyah annecik, Küçük kafanın yavrusu (Annesi malesef geçenlerde arabanın birisi yüzünden öldürüldü), Ninja, Siyah anneciğin yavrusu, Baris, Ayıcık, Küçük beyaz, arabanın arkasında da Tavşancık vardı
145267 dosyayı görüntüle
Bu da sokağımın aşşağısındaki yavrular. Burada araba çarpması yüzünden çok fazla yavru öldürüldü. Burayı beslemeye gelirken Tavşancık'ta benimle geldi sağdaki tombul olan beyaz
Burada çok çok sevdiğim yavruları kaybettim. Stuvard diyordum 3 arkadaştılar. Bu ismi söylediğimde 3 ü birden gelirdi. Malesef birisi araba çarpmasından, birisi sarılıktan öldü, diğerinden haber alamadım
Ancak o arkadaşlardan siyah Stuvard'ın annesi hala o çöpün oradaydı. Yine doğurdu. Diğer kahverengi Stuvard'ın annesi de yine doğurdu. Bunların yavruları yine önceki nesil gibi arkadaş oldular.
Bu resimdeki siyah kediler ve 3 renkliler Stuvardlar, 3 küçük siyah beyaz yavru Tarzan'ın yavruları (bunlara ninja kaplumbağalar diyorum
Beni görünce 3 ünün birden senkronize ağaçtan inişleri yüzünden
) Küçük kafanın yavrusu yine burada, Batman , Sarı ve hasta kuzu da orada.
145271 dosyayı görüntüle
Bu resimdeki siyah beyazlı anneciğin ismi Cin. Her yavrusu kendisi gibi güzel, bir o kadar şanssız yavrular. 3 yavrusundan 2 sini araba sürenler öldürdü. Bu sene de tek yavrusu hayatta kaldı, onu yaşatmaya çalışıyorum. Arkadaki üç renkli de çok güzel bir annedir, arabanın altında 2 sarı yavrusu vardı. Ben gidince çıkıyorlar anca, çok korkuyorlar.
145278 dosyayı görüntüle
Bunlar da arka sokağımdaki yavrular. 3 renkli anneciğin yavruları. Bulundukları bahçedeki insanlar da iyi ki sorun çıkarmıyor orada yaşamalarına.
145276 dosyayı görüntüle
Burada da hastacıkların bulunduğu çöpün aşşağısı (Geçen kış bu tarafta bulunan tüm yavrular hastaydı, onları iyileştirmeye çalışıyordum. Onun için hastacıklar dedik kısaca bu kısma)
Malesef çoğu çıkmadı, sanırım bu yavrular da kızgınlıkta. Sağdakinin ismi de Japon
145275 dosyayı görüntüle