Selamlar. Az önce bir kedi getirdim eve. 3-4 aylık sanıyorum. Bisikletle dersten eve geliyordum, karşı şeritten araba gelirken onun tarafında, yolun ortasında oturan bir kedi gördüm. Adama hemen yavaşlasın diye el hareketi yaptım. Adam yavaşladı ama kedi hiç istifini bozmadı. Adam "ben bunu ortalar geçerim" derken kedi de harekete geçti. Tam ön teker geçerken kedi tekere kafa attı . Sonra bir yere kaçtı baya korkmuştu bulduğumda. Çantaya atıp eve getirdim ben de. Gördüğüm bir hasar yok ama gözlerine damla lazım, o kolay.
Evdeki kedim tısslayıp duruyor. Gördüğü yerde tokatlayacak gibi bir hali var. Bana da trip atıyor
(üstümden kokusunu aldı galiba) ailem de karşı. Kapıdan zor soktum. Bakalım, sahiplendirmeye çalışacağım.
Çok da şirin eşek. Karamel' in de böyle bir yavrusu var
Güncelleme: sol ön patisinin üstüne basmıyor. Eve getirdiğimde böyle değildi. Görünürdw bir şey yok ama sekiyor.
Güncelleme 2: sokak hayvanları kliniğini aradım, ekip gelecek.
Kendi kedimin de kısırlaştırılması lazım dedim, illa sokakta olması lazımmış. Biraz daha devam ederse ya bizi apartmandan atacaklar, ya da ailem kediyi sokağa bırakacak