Burak Altaç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.965
- İsim
- Burak Altaç
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Valla bu fotoğarı çekip iki adım dolaştıktan sonra tasmadan kurtulup kaçtı zor yakaladım@Düldüllü Kullanıcı Benimki de şöyle efendi efendi tasmayla gezse...
Ben de iyisidir diye en pahalısını almıştım zamanında. Bir gün ormana çıktık beraber ve sıyrılıp kaçtı içinden. Güç bela kandırıp yakaladım. 😄 O gün bugündür kullanmadım bir daha, Mia Hanım da biz dışarı çıkarken mecbur evde kalıyor.Valla bu fotoğarı çekip iki adım dolaştıktan sonra tasmadan kurtulup kaçtı zor yakaladımmeğer yavru kediler içinmiş, bizimki de henüz bir buçuk yaşında, daha iyi bir tasma bulunca yine çıkacağız bakalım
![]()
Bende böyle bir tasma kullanıyorum kedimde. Gayet memnunum. Gerçi benimki genelde kucakta gitmeyi seviyor ama olsun.Ben de Kedik'imin resmini koyayım dedim
Onu sokaktan sahiplendik, adını da çok düşündük, sıradan evcil hayvan isimleri olsun istemedik (bknz. Sütlaç, Boncuk, Mırnav, Mavi...), ondan sonra çok "orijinal" olan hiç bir kedinin sahip olmadığını düşündüğümüz Kedik ismi geldi aklımıza. Öyle seslene seslene adını öğrenmiş oldu Kedik deyince koşarak geliyor
262434 dosyayı görüntüle262435 dosyayı görüntüle
Gevşek bıraktığın için kurtulmuştur.Ben de iyisidir diye en pahalısını almıştım zamanında. Bir gün ormana çıktık beraber ve sıyrılıp kaçtı içinden. Güç bela kandırıp yakaladım. 😄 O gün bugündür kullanmadım bir daha, Mia Hanım da biz dışarı çıkarken mecbur evde kalıyor.