sspl
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.689
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Carraro
Kumsal efendi hayırlı bayramlar diliyor 🙏
Harçlıktan memnun kalmamış herhalde
Kumsal efendi hayırlı bayramlar diliyor 🙏
Kendisi hiçbir şeyden memnun kalmadığı için,ne yapsak nafileHarçlıktan memnun kalmamış herhalde![]()
Aynen genel olarak kedilerin hepsinde bu hakim. Bendeki yavruluğun verdiği zıpırlıkla işten gelişimi bekleme ile karşılıyor olsa da gün içinde nerede zarar verebilecek şey var hepsini tek tek yapıyor. Geçen gün RJ11 modem kablosunu, şirket telefonun şarj kablosunu ve benim kulaklığın kablolarını parçalara ayırmış. Sağ ve sol ellerim üzeri komple çizikler dolu, façacılara benzedimKendisi hiçbir şeyden memnun kalmadığı için,ne yapsak nafilekendini bizim efendimiz zannediyor
abi hak ver, bir kaç bin yıl önce bunlara allah diyorlardıKendisi hiçbir şeyden memnun kalmadığı için,ne yapsak nafilekendini bizim efendimiz zannediyor
* Ergenliğe girdikten sonra biraz sakinleşiyorlar, doğru.Aynen genel olarak kedilerin hepsinde bu hakim. Bendeki yavruluğun verdiği zıpırlıkla işten gelişimi bekleme ile karşılıyor olsa da gün içinde nerede zarar verebilecek şey var hepsini tek tek yapıyor. Geçen gün RJ11 modem kablosunu, şirket telefonun şarj kablosunu ve benim kulaklığın kablolarını parçalara ayırmış. Sağ ve sol ellerim üzeri komple çizikler dolu, façacılara benzedimTam kızacağım gelip yanıma yada kucağıma yatıp mırıldanmaya başlayınca hepsi gidiyor. Zaten arkadaşlarımdaki kedilerden biliyorum belli bir yaşa geldiklerinde sadece ye-iç, temizlen, yat moduna geçiyorlar o oyunculuk sağa sola atlama tamamen bitiyor.
Sabah 6da benim kafama hoplayıp uyandırdı ben az önce işe giderken kendisi yere yatıp uyudu.
Müslüm baba konserinden çıkmış gibi. Demedi deme patileriyle jiletleyecek kurban arıyor.Kumsal efendi hayırlı bayramlar diliyor 🙏..................................................................................................263817 dosyayı görüntüle
Sorma hep gergin herifMüslüm baba konserinden çıkmış gibi. Demedi deme patileriyle jiletleyecek kurban arıyor.![]()
Kısırlaştırınca yumuşacık oluyorlar.Sorma hep gergin herif![]()
Belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için hatırlatmakta fayda var: Kısırlaştırılan kediler için özel diyet mamaları tavsiye edilir. Bunların içindeki tahıl, guluten, fosfor, yağ oranları diğer mamalara göre daha sınırlıdır. Ayrıca yüksek lif, taurin içermeleri de kısır kedilerin sağlığı için olumlu bir etken.Biz de kısırlaştırdık. Eskiden yemeği açık büfe veriyorduk. Şişkolamaya başlayınca sınırlı vermeye başladık. İlk başlarda çok isyan etti, sonra alıştı.