Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
@sccetin Bir kedi olayı patlayana kadar burada sakin sakin gidiyoruz. Aman nazar değmesin. Beni bisiklet sürerken kovalayan ördekler ve kediler için sessizliğimi koruyorum. Yoksa neler neler.. Köpek konusundan çıkıp burada sakinleşiyoruz, maşallah tü tüü:)

Köpek konusu mahşer yeri, savaş alanı burası ne güzel güllük gülistanlıkmış :) Konuya ilk defa girdim; değerini bilin.
Değerini bilmezmiyiz ya:komik: köpek konusundan ifrit olanları sakinleşmeleri ve terapi olmaları için buraya bekleriz üstelik terapi ücreti yok bedava:harika:
@sccetin Bir kedi olayı patlayana kadar burada sakin sakin gidiyoruz. Aman nazar değmesin. Beni bisiklet sürerken kovalayan ördekler ve kediler için sessizliğimi koruyorum. Yoksa neler neler.. Köpek konusundan çıkıp burada sakinleşiyoruz, maşallah tü tüü:)
Nazara gelirmiş konu :komik: yarın ''kedi tüyü ciğerinize kaçarsa'' ile başlayan bir yazı görmem umarım burada:koptum:

Köpek konusunda paylaşmaya çok korktum. Kediler hiç böyle şeyler yapmıyor.:)

Gazeteci: Bisikletlileri kovalama amacınız nedir?

Köpek: Amacımız onların sınırlarını zorlamak ve hızlarını artırmak.
283630 dosyayı görüntüle

IMG20220227215347.jpg
Dışarıdan gelen poşetler içinde ne var ne yok diye illa merak edilir. Geçen gün poşet tutma kısmının içine bir şekilde gir ve çıkamayıp acı acı miyavla. Sıkışmış, hareket edemiyor, evde olmasam ne yapacaktı acaba? 😅

Geri