Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Dünya'nın hem en psikopat hem de en sevimli canlıları.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Bugün sabah ekmek aldım eve doğru gelirken bir tane binanın çıkışında kedi beni görünce panikle yola atladı. O sırada ne kadar mahalle arası olsa da araç geliyor el kaldırdım sürücüde sağ olsun durdu ama diğer yönde gelen araç durmadı ve kediye çarptı. Çarpma sesini duydum, sürücü duymuş olsa gerek ki hemen durdu hemen eğildim araç altına baktım kedi görünmüyordu. Adam motoruna baktı yok diye işaret yaptı. Park halindeki araçların altına baktım orada da yoktu. Kediye ne oldu arabanın bir yerine mi girdi, yoksa ufak vurmaya kaçtı mı bilmiyorum? Sonrasında bakındım o bölgeye herhangi bir kan veya benzeri durumda yoktu keza kedi de yok. Hala aklıma geliyor ve ne oldu hala emin değilim umarım bir şey olmadan kurtarmıştır. Günü böyle hoş olmayan bir manzara ile açmış, olsam da öğlen evin ilerisindeki ormanlık alanda biraz dolaşayım bir kahve yapıp içeyim diye turlamaya çıktığımda da bu tombiş geldi. Yanımda kraker vardı biraz yedi, sevdirmedi benle bir oturdu sonra keçi çobanlarına doğru gitti.

IMG_20241213_152905.jpg
IMG_20241213_152845.jpg

Dikkat Felak ve Nas sürelerini okumanızı tavsiye ederim.
Aşağıdaki görüntüleri hamilelere, çocuklara ve hassas kişilere göstermeyiniz.

Gece kamerasına takılan "Dört harfliler" :krktm:

Linda-Reinhold-Kittens-clean-1.jpg

Geri