Scudo Sports

Kelebek - Trekking gidon

@sezgindurmus bende bu gidona bakıyorum 3-4 gündür ancak çoğu sitede siyahı yok hep gümüş rengi kalmış eğer bulamazsam gümüş rengini alacağım galiba ayrıca kelebek gidonla gidon boğazını değiştirmek gerekir mi mevcut boğazla kullanımda sorun yaratır mı?

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
Scudo
@muhyt benim kadro büyük olduğu için gidon zaten bana uzak kalıyor sanırım benim boğaza ihtiyacım kalmayacak ama çoğunlukla değiştirince açı ayarı daha rahat oluyor. Burda bir tanıdık var sanırım siyahını bulabilir bana pazartesi en geç sormuş olucam olmadı bir tanede size isterim.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
@sezgindurmus benım kullandıgım da aynı.gidon bagazının gidon kalınlıgıyla aynı olcude olmasına dikkat et.
evet biraz yaklasıyor ben acı ayarlı gıdon ıle kullandım bu sayede gıdon seleye daha cok yaklasıyor.

@umutyalcin hocam gidon markasız ama sele ben brooks'um diye bağırıyor :) işin şakası tabi bu. keyif alarak sürüyorsanız ve güvenli ise markanın pek bi önemi kalmıyor. güzel ve kazasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Kelebek gidonun bir güzelliğini daha yazmadan geçemeyeceğim.. :)
Benim gibi her gün 2 kat merdiven inip çıkıyorsanız bisikletiniz ile, kelebek gidon, omuzlayıp taşımayı kolaylaştırıyor; çok daha rahat ve dengeli tutabiliyorsunuz gidondan.. ;)

xlc gidon bulabilen var mı, hiçbir yerde yok distribütör şubat sonu mart başı gibi gelecek diyor.

Ooooo ben beş kat çıkıyorum durumdam gayet memnunum kelebek gidon hakkında bende bir iki kelime yazayım müsadenizle bende gri xlc kullanıcısıyım üzerine siyah bant çekdim onun için renk önemli değil bence kullanım olarak mükkiemmel rahatlık veriyor 85 km günlük yol gittim bileklerim ağrımadı farklı sürüş pozisyonlarından olabilir bende 225 kullanıcısıyım tur için vazgeçilmez bir ihtiyaç hepinze saygılar sevgiler esen kalın....DSC_0249.JPG

@Seyyah özkan xlc'nin farlarını öne nasıl tutturdunuz, bende de var aynısından ancak gidon bağlantı aparatı kırıldığı için evde yatıyor.

@sezgindurmus ön bagajın v fren bağlantı ağaratı var bende v fren olmadığı için o aparatı böyle kullandım

@sezgindurmus orjinal derken lambanın aparatı değil bagajın bağlantı aparatlarını kullandım, ve.fren olmadığı için

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
@spe07 maşallah cok güzel gerçekden yarım olanlar aim marka şimdi tam kapalıya çevirdim kompile tejeri kapatıyo uzyn yolculuklarda belli olmuyo bazen yağışa geliyosun hızlıyken yol ıslak olup yavaşlayamıyosun onun için poliset tam kapalı aldım onu tavsiye ederim teşekürler.

Kelebek gidonuma ayna arayışında idim :)

ZEFAL SPY

Ayna.Zefal.Spy1.jpg

Ayna.Zefal.Spy2.jpg

Ayna.Zefal.Spy3.jpg

Aynayı alalı herhalde bir kaç ay oldu. Bisiklete çok binmeye de fırsatım oldu söylenemez. Aynayı almamdaki asıl amacım: Ben önden, kızım arkadan gelirken onu takip edebilmek, ikide bir kafamı çevirmemek. Bu amaca ulaştığımı net söyleyebilirim. Ama cadde de, sokakta ilerlerken buna güvenip kafamı çevirmeden sağa-sola gittiğimi, yolun karşı izasına geçebildiğimi söyleyemem! Alışmak şart diye düşünüyorum. Aynanın gerçekten küçük/kompakt bir yapısı var. Bakışta hiç bir şeyi kaçırmıyorsunuz, ama mesela aynada beliren beyaz bir nesnenin biraz önce geçtiğiniz Halk Ekmeği kulubesi yansıması mı yoksa üzerinize gelen bir frigorifik kamyon olduğunu saniyenin 1/3'ünde anlamak için alışıp, aynayı iyi okumak gerekiyor ;)
Ayna iyi sabitleniyor, düzgün ayarlanıyor ve ayarı bozulmuyor. Titreşimi hissettirmiyor. Kompakt bir yapısı var, sağa-sola takılmıyor.

Selamlar...

@Scherwin güle güle kullanın güzel görünüyor kullandığınız elcik kelebek gidonlar için satılan 40 cm'lik elcikler midir?
Bu arada özceylan bisiklette siyah xlc kelebek gidon stoğa girmiş ben aldım, bekleyen arkadaşlar var ise oradan alabilirler.

Geri