Scudo Sports

Kelebek - Trekking gidon

@ozalkadir ben yaptım onu, bisiklet yere düşmüştü o sunger hemen delindi nolacak uyduruk :) sonra gittim decathlondan sargı aldım üstüne sardım çokta hoş oldu :D

Scudo
@ozalkadir Memnun musunuz gidondan ben de 410 sahibiyim. Almayı planlıyorum.

@ozalkadir Teşekkürler. Gidon çantanızdan memnunsaniz onun ismini de öğrenebilir miyim ?

@ozalkadir Sizi rahatsız ediyorum ama :) benim elimde bir gidon çantası var fakat sedonanin orjinal gidonu cok kalin olduğu icin aparat takılmıyor. Kelebek gidon daha inceyse yeni almayacağim. Fikrinizi alırsam cok sevinirim.

City sport modeline kelebek gidon takan var mi ya da kac mm olduğunu bilen

Çok teşekkür ederim hocam @Erdem Şiğva
Ama sehir dışındayım dönene kadar eksikleri tamamlamaya çalışıyorum o yüzden bilen varsa yardimci olursa sevinirim iyi forumlar

Agirlikli sehir ici kullaniyorum, bu sebeple benim kelebegi söküp düz boru taktim daha bir verimli oldu. Arkadaslar sizede böyle eski kamyon direksiyonlari gibi hissettirmiyormu bu kelebek gidon :) Yani biraz daha kullanacak olsam kelebege o kamyoncu topuzundan baglayacaktim.

@Musa_06-18
@Musa_06-18
Tabi öyledir sahsi olarak her gün 20 30 km hafta sonu 50 km civari yol yapiyorum.Toplamda haftalik 200 civari benim yilda 2000 3000 km arasi yolum var. Tabi ben turcu degilim hemen hepsi sehir ici sayilir. Turculara saygim sonsuz, Gürkani takip ediyorum mesela onun icin olmazsa olmaz kelebek gidon, beni yavaslattigi icin cikardim. Gidecek olsam da takmam 10dk sürer. Yani siz turcular cok yol yapanlar icin tabiki kelebek sart ;)

Selam arkadaslar.

Konuyu okudum ve dayanamadim gecen gün amazondan kelebek gidon, gidon bogazi, (link) ve (link)ismarladim. Hepsi bugün geldi ve 60 € tuttu.

(link)ve (link)xlcden.

Bugün bütün aksam ugrastim ve hepsini taktim.

Sünger elcikleri takarken bas parmagimin tirnagini kopardim. Takmakta zorlandim ve cikarirken tirnagim birden gidonun keskin ucuna carpti. Sizin de basiniza gelmesin. Dikkat edin. :)

Gidon bantini takarken bant bazi yerlerinden koptu. Tam beceremedim yani. Ben de uclarini elektrik bantiyla yapistirdim.

Aksam bi tur attim ve bikac resim cektim.

1.jpeg 2.jpeg 3.jpeg

Geri