Kelebek gidon uzun turlarda oldukça konfor sağlıyor fakat benim tavsiyem bu gidonlara avuç içi dolgulu elcik takmanız da.
ayakkabıcıdan aldığım deriyi de gidon sargısının üstüne diktim konforu iki kat artırdım. Dikim işlemini çok iyi yapamadım onu tekrar deniyeceğim kahverengi brooks seleye uyumlu deri bulunca.
Doğru mu görüyorum yoksa o gidon çantası orjinalinde fotoğraf makinesi çantası mı?
Aynı çantadan bende de var gidon çantası yapmayı da düşündüm fakat gereken malzemeyi tam bulamadım. Bu konuda yardımlarınız bekliyorum.
@ventiol
Evet doğru görmüşsünüz fotoğraf çantası. Bende tak çıkar gidon sepetlerinden vardı, onun aparatlarını söktüm fotoğraf makinesi çantama taktım çok sağlam oldu. nikon d7100 makinemi taşıyorum yolculuk esnasında güzel bir kare gördüğüm zaman elimin altında hemen çıkartıp deklanşöre basıyorum. Hem çok pratik çıkar tak yapabiliyorsunuz bisikletten uzaklaşacağım durumlarda çantayı çıkartıp gidiyorum.
hatta yan ceplerine hemen ulaşabileceğim telefon şarz aleti powerbank gibi eşyalarımı koyuyorum
Yakın zamanda kelebek gidona geçmeyi düşünüyorum. Nette xlcnin sünger elciklerini gördüm. Bazıları ise vites kolunun yanına normal elciği sonrasınada sünger elciği koymuş. Turlarda sünger elcikmi daha rahat olur yoksa gidon bandımı?