Arkadaşlar carraro 225 bisikletim için kelebek gidon bakıyorum öneriniz varmı acaba birde açı içeri doğru olan gidonlarda ağrı olmuyor deniyor düz ve dışa doğru olanları tavsiye etmiyorlar ne kadar doğru yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Arkadaşlar carraro 225 bisikletim için kelebek gidon bakıyorum öneriniz varmı acaba birde açı içeri doğru olan gidonlarda ağrı olmuyor deniyor düz ve dışa doğru olanları tavsiye etmiyorlar ne kadar doğru yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
dün yazmıştım konuya ama yardım alamadım arkadaşlar bugün alıcam ürünü yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
@ismeyu
Xlc kelebek gidon kullanıyorum ve memnunum.
Ancak Bar endli bir elcikde aynı işi yapıyormuş. Ayrıca flat gidonu yani düz gidonu acil durumda çevirmek daha kolay kelebek gidona göre.
Uno, amobea,xlc markalarının gidonları var.
İçe açılı ya da dışa açılılar kullanıcının tercihidir siz beğendiğinizi alabilirsiniz
@Hastateker
Teşekkür ederim hocam xlc marka kullanan baya bir arkadaşımız var forumda bisikletçim sargı dahil 90 tl istedi montaj içinde fiyat nasıl sizce UNO marka çok aradım ama ne yazıkki bulamadım 31.8 çap