serdarvekedisi
Daimi Üye
- Tepki
- 270
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@undefined Merhaba. Uzun uzun cevap yazmışsınız. Teşekkür ederim.
Cumartesi günü XLC marka kelebek gidon siparişi verdim. Bunun yanında gidon süngeri ve sargısını da birlikte aldım. Sargı uygun fiyatlı bir ürün. Kelebek gidon da çok uygun fiyata gelecek. (65 TL). Umarım sorun çıkmaz.
Kelebek gidonu seversem ben de XLC yi satarım, Satoriye geçerim diye düşünmüştüm.
Mesajınızı okuduktan sonra aldığım siteye baktım. Satori marka gidon var; ama kelebek değil. Falcon Aero modeli. Artık almış oldum, deyip geleni kullanacağım. Fiyatından ötürü kuşkularım olsa da, siteyi araştırdım, sorunsuz diyorlar. Birkaç güne ürünler elimde olur sanırım.
Merhaba.
Önceki mesajımda söz ettiğim XLC marka kelebek gidon geldi. Yazdığım fiyat uygun olunca sorunla karşılaşırım diye düşünmüştüm. Sorunsuz teslim aldım. Satori markasına kıyasla 145 TL daha uyguna aldım (Satori 210 TL).
Arkadaşımda Zozo marka kelebek gidon var. XLC gelince karşılaştırdık. XLC üzerinde gidonun ortasında ayar (denge) çizgileri var. Kolaylık sağladı.
35 TL ye aldığım XLC marka gidon süngerini de taktım. Sonrasında 40 TL ye aldığım Sedona marka sargıyı sardım. Bu sargının iç kısmında ince yapışkan şerit var. İki adet siyah etiket ve iki adet tıpa da çıktı kutusundan.
Bir iki denemeden sonra sarım fena olmadı. Ancak bu marka ürünün kalitesini bilemiyorum.