Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kelebek - Trekking gidon

merhaba arkadaşlar bende böyle bi yol izledim tutuş açısından ele rahatsızlık vermiyor. (link)

Scudo
önde amortisör var ise bisikletinizde, herhangi bir sargı işinizi görebilir.
ebayda fiyatlarıda 2 ila 50 dolar arasında..

ama maşanız sabit ise sünger elcik öneririm.birazda olsa vibrasyonu alır.
ör (link)

mtb kullanıyorum ve belli bir süre sonra boynum ağrımaya başlıyor ve bunun acısını son 10 gündür çekiyorum kaslarım çok fena ağrıyor :(değişik pozisyon sunduğu için kelebek gidon alacağım bisikletim astro 270 sv sizce nasıl birşey almalıyım?teşekkürler.

Kelebek gidonların hemen hepsi aynı pozisyonda. Bu yöndeki tavsiyem doğa bisikletteki XLC' nin kelebek gidonu. Eğer bisikletin üzerinde öne doğru fazla eğildiğinizi düşünüyorsanız o zaman gidon yükseltici aparat kullanmanızı tavsiye ederim.

(link)
ben 1 hafta önce bunu sipariş ettim
2 günde geldi.

@eness

kullandınız mı acaba rahat bir sürüş sunuyor mu? sarmak gerekiyor mu

5-6 gündür kullanıyorum.
çok rahat gerçekten.
daha sarmadım,aslında neyle saracağıma karar vermedim daha.

@eness

siz mtbde mi kullanıyorsunuz,mtbye yakışırmı diye düşünüyorum

bende mtb var ama lastikler 1.50.
bu haliyle gayet yakışıyor.

@eness

bende de yol lastiği var bilgiler için teşekkür ederim bu hafta sipariş geçerim

@alperK

rica ederim

hayırlı günler.

Ben de aşağıdaki ürünü alma arefesindeyim. Henüz ne ile saracağıma karar vermedim.

(link)

arkadaşlar merhaba,
mosso 771 DMV kullanıcısıyım ve xlc kelebek gidon almaya karar verdim, ağırlığı 400gr mış sanırım. uygun fiyatlı daha hafif bir model bulamadım. 5-10tl fazla verip başka bir modele yönelebilirim. varsa önerilerinizi bekliyorum

ikinci husus ise gidon bandı seçimim nasıl olmalı?? daha önce hiç gidon bandı görmediğim için aramam yada kontrol etmem gereken kriterler nelerdir bilmiyorum.

tavsiyelerinize ihtiyacım var

öneri ve tavsiyede bulunabilecek yokmu?

Yazın turda kullanmak için kelebek gidon düşünüyorum almanya'dan bir siteden bu kelebek gidonu buldum. Markası powercraft daha önce bu markayı duyan oldu mu? Kelebek gidon değişimini nasıl yapacam. Üzerine bant sardirmali miyim? Bunu yanında açılı gidon boğazı kullanmam şart mı?

Kelebek gidon ilgimi çekiyor takipteyim. Bir de fren vites sistemi üzerine nasıl adapte ediliyor onu da çok merak ediyorum :)

Bir de yorum yapan olasaymiş. Kelebek gidin kullananlar tarafından...

• Beğen
Tepkiler: sezginnatik
Merhaba arkadaşlar. Carraro sportive224 kullanıyorum. Kelebek gidon almak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim. Ölçü, uyumluluk vs.

Ben alırken bazı markaların (xlc) açı hatasından bahsedilmisti. Ben zoom marka kelebek gidon ve ona uygun bogaz almıştım. Uzun turda ağrı yapmadı hiç ve kullanım olarak da çok rahattı. Zoom markasını önerebilirim ama siyah renk yok, siyah gidon bandiyla problem çözülebilir.

Sezgin bey, Powercraft degilde procarft olacakti herhalde yazdiginiz marka ve procraft alt ile orta seyenin arasinde bir marka.
Ucuz parcalar arasinda taninmis bir markadir, kaliteden fazla bir sey beklememek iyi olur ama nekadar ucuz olsada size cok seneler gidonluk yapar.

• Beğen
Tepkiler: sezginnatik
Bende kelebek kullanmayı düşünüyorum. Ancak İzmir'de nereden bulabilirim bilgisi olan?

Geri