Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kelebek - Trekking gidon

6-7 aylık kelebek gidon kullanımı sonunda umduğum konforu bulmadım diyebilirim. Yazın hem uzun turlar yaptım, hemde bisikleti şehirde aktif olarak ulaşım amaçlı kullandım.

Scudo
Arkadaşlar benim kelebek gidonda fotoğrafta gördüğünüz gibi km saati ve fener var. Extradan bir şey takacak yer yok yanlarında. Gidon çantası almak istiyorum ama gidon çantasını taktığımda km saati ve fenerin yerine takacağımdan dolayı onları çıkarmam gerekecek. Farklı alternatif tavsiyeleriniz nelerdir? Varsa sizin gidon fotoğraflarınızı da atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2019-05-06 10.00.45.png

@Velespitli Seyyah

Ben km saatini oraya nasıl takabilirim. Feneriniz nerede takılı?

@serchester

Lastik ile gidon boğazına tajabilirsin. Işık dinamo destekli olduğu için alt kısımda takılı. Ama Sağ ve sol kısımda kalan boşluklara da takılabilir.

Aliexpress te aksesuar takmak için adaptörler var.
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@yenhesa

Bu adaptörler genel olarak benim sorunumu çözmüyor. Çünkü bu adaptörleri km saati ve fenerin olduğu yere taksam km saati ve feneri takamıyorum vitese koluna denk geliyor değiyor. Adaptörün üstüne taksam gidon çantasını nereye takacağım vs..

• Beğen
Km saatini @Velespitli Seyyah'ın dediği gibi gidon boğazına, feneri de aynanızın durduğu kısımlara veya çantanın hemen yanına yolu aydınlatacak şekilde monte edebilirsiniz.Yeterince istedikten ve uğraştıktan sonra elbet bir yolu vardır ;)

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
@ByRe4L
Benimki kontra pedal ?

• Hahaha
@Gökay Akçay
o nasıl oluyor ya

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Selamlar arkadaşlar konuyu tekrar açmak istemezdim ancak okuduklarımdan anladığım kadarıyla kelebek gidona gidon bandı Sarılmış(fotoğrafları açamadım). Bisikleti sürerken 45 dakika sonra ellerimde uyuşma ağrı vs. hissediyorum bunun nedenini elcikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bisikletin üzerinde gelen elcikler var hâlâ bende biraz elcik fiyatlarına baktım ortalama gidon bandı fiyatıyla aynı ben düz gidonuma gidon bandı sarabilir miyim? Uyar mı sizce?

• Beğen
@ByRe4L
Gidon bandı ne kadar jelli filan olanı olsada asla kaliteli bir elcik kadar rahat değildir kelebek gidonda turcular sümgerin üzerine sarar benim bisikletimdede gidon bandı altı jel pedleri var, resmini paylaştığım cinsten bir elcik bulursan rahat edersin artı jelli eldivenlede durumu destekleyebilirsinD09E9169-3F03-4492-A9BB-3B42EE4B5557.jpeg

@Gökay Akçay
Brooks elcikler nasıl hocam yuvarlak onlar bilginiz var mı

@serchester
Gidona takilan ekstra yukseltici bir parca var o kisma takabilirsin. Yani ust kisima ekstradan kat cikmis oluyorsun

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Geri