Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kelebek - Trekking gidon

Konuyu hortlattım galiba ama bende haftasonu satori zone kelebek gidon aldım montajını yaptım bilek konumunu çok güzel ayarladım çok rahat ettim fakat keskin dönüşlerde reach mesafesindeki kısalma biraz rahatsızlık verdi kelebek gidonun handikapı diyebiliriz sanırım ama çözüm sadece gidonun boğazını mı yükseltmek ayarlı gidon boğazım var( xlc 90mm) diğer bir çözüm olarak xlc comp st15 3d gidon boğazı ile belirli bir yükseklik kazandırabilirim tecrübeli arkadaşlar bu konuda ne derler? yoksa her güzelin bir kusuru var diye kabul edip bu haliyle mi kullanmak gerek

Scudo
Konuyu hortlattım galiba ama bende haftasonu satori zone kelebek gidon aldım montajını yaptım bilek konumunu çok güzel ayarladım çok rahat ettim fakat keskin dönüşlerde reach mesafesindeki kısalma biraz rahatsızlık verdi kelebek gidonun handikapı diyebiliriz sanırım ama çözüm sadece gidonun boğazını mı yükseltmek ayarlı gidon boğazım var( xlc 90mm) diğer bir çözüm olarak xlc comp st15 3d gidon boğazı ile belirli bir yükseklik kazandırabilirim tecrübeli arkadaşlar bu konuda ne derler? yoksa her güzelin bir kusuru var diye kabul edip bu haliyle mi kullanmak gerek

Ben de o da dahil birkaç nedenle kelebek gidon kullanamıyorum. Sanırım alışmak lazım ama ben o zamanı tanıyamadım.
Gidon seçiminiz iyi olmuş. Satori Zone Türkiye'de bulunabilen açısı en mantıklı gidon.

Ben de o da dahil birkaç nedenle kelebek gidon kullanamıyorum. Sanırım alışmak lazım ama ben o zamanı tanıyamadım.
Gidon seçiminiz iyi olmuş. Satori Zone Türkiye'de bulunabilen açısı en mantıklı gidon.
Ben de araştırmalarım sonucu satori zone da karar kıldım ama maalesef %100 memnun etmedi yahut dediğiniz gibi alışmak gerek standart gidonuna göre bilek rahatlığı paha biçilemez bununla birlikte sanırım reach mesafesinden biraz ferağat etmek gerekecek.

Ben de araştırmalarım sonucu satori zone da karar kıldım ama maalesef %100 memnun etmedi yahut dediğiniz gibi alışmak gerek standart gidonuna göre bilek rahatlığı paha biçilemez bununla birlikte sanırım reach mesafesinden biraz ferağat etmek gerekecek.

ben barend alıp elciklerin iç tarafına aero bar gibi takmak istiyorum düz gidondaki düz tutuşla rahat edemedim

Ben gidon yükseltici+ açılı gidon boğazı ile satori zone kullanıyorum. Yükseltici; gidonu, maşanın açısından dolayı daha da yakınlaştırdı. Bahsetmiş olduğunuz reach mesafesi daha da kısaldı. Memnunum ama ileri ki zamanlarda daha uzun gidon boğazı ile değiştireceğim.

• Beğen
Tepkiler: Buraksel
Kelebek candır ama o 700 mm ustu gidonlara özeniyorum😁

• Beğen
Tepkiler: Buraksel
106019 dosyayı görüntüle 106021 dosyayı görüntüle 106022 dosyayı görüntüle Aldik taktik, gidon bandini sardik (acemi isi oldu biraz...), biraz da havalar isinsa da binsek bisiklete... Bu arada fren, vites kablolarinin durumu hic hosuma gitmiyor, napcam bilmiyorum. Ya acili gidon bogazi alip ginonu yukari kaldircam, kablolati da gidon bogazinin ustune... Ya da boyle devam edicem...
bu kablolorın çok kasması sıkıntısı bende de var malesef ne yapsak sürekli vites ayarı bozuloyur

ben barend alıp elciklerin iç tarafına aero bar gibi takmak istiyorum düz gidondaki düz tutuşla rahat edemedim
Screenshot 2022-08-23 at 18-34-10 WhatsApp.png

şöyle bir şey ortaya çıktı. gidonun riser olması daha da içeri almayı engelliyor ve içeri alınmadığı için vites kolları da biraz dışta kaldı. üst taraftan tutup öne uzanınca ufak çaplı bir aero tutuş deneyimi sağlıyor. daha çok alt dipten tutuyorum. dar tutuş olduğu için manevra kontrol için uygun olmuyor.

IMG_20230514_162320_1.jpgIMG_20230514_162320_1.jpgbenim gidon bu şekilde biraz kondisyon bisik.gibi ama kullanımı iiyi bence

Geri