@muhyt
Bugün dechatlona gidip tencere tavaları inceledim. 30 liralık tek kişilik tencere tava takımı pek hosuma gitmedi. tavada pişireceginiz yiyecekler kesinlikle yapısır ve temizliği cok zor olur. birde aluminyum sonucta cizilir temizlik esnasında ve saglık acısından ıyı olmaz diye dusunuyorum.
65 liralık 2 kişilik biraz daha kaliteli olan tava takımı vardı onu da inceledim. o biraz daha iyi gibiydi ama onunda 1 kişilik olanından yoktu. 2 kişiliği de biraz daha fazla yer kapladıgı için ondan da vazgectim.
eve donuste ben kampta neler pişirecegim neye ihtiyacım olur diye düşünürken aklıma ikea da satılan minik tavalar geldi. hem az yer kaplıyor hemde benim ihtiyacımı karsılıyor. yol uzerinde bir ucuzluk pazarı vardı girdim içeriye baktım o tavaların benzerinden buldum. Dısı aluminyum içi seramik. fiyatı da 10 tl. su kaynatmak için de aynı sekılde seramik tencereler vardı kucuk onların fiyatı da 12 tl. toplam 22 tl. bunların ikisi benim ihtiyacımı karsılıyor. ve ustelik daha hafif ve daha az yer kaplıyor ve bana göre daha saglıklı.
Sizde kamp ta neler pişireceksiniz onun degerlendirmesini yapın. eger yapacagınız makarna, tavada yumurda veya biraz sucuk kızartırım o sekılde kampımı tamamlarım diyorsanız hiç gerek yok 65 - 70 lira vermeye. 22 liraya bitirirsiniz bu işi.
Saygılar...