Scudo Sports

Kilitli pedal seçimi

@Revolutions (link)
(link)
(link)

Yol bisikletim de bu kombinasyonu kullanıyorum. Ayakkabılar yürümek için elverişli, bırakın yürümeyi kısa bir süreliğine koşabilirsiniz bile. Platformlar takılı üzerinde ama yaklaşık 1 senede sadece 1 kere ihtiyaç duydum platformları kullanmaya.

Scudo
Eğer yol bisikletinde yol pedalı olsun;
-Performans yapmak istediğimde yol ayakkabısı(spd-sl) kullanayım
-Günlük kullanımda normal spor ayakkabı ile bineyim
derseniz yol bisikleti için yol spd lerine özel aşağıdaki platformu kullanıyorum.
IMG_20180406_103152.jpg

Yüzeysel de olsa bir incelemesi de var.İnceleme - Yol Bisikleti Kilitli Pedal Platformu

@yuzenis

Tavsiyeniz için teşekkür ederim .Yinede daha kesin bir çözüm arıyorum ya sanırım ama favorilerime eklediğim bir modeldi:) Gerçekten normal spor ayakkabı ile kullanım bu kadar rahat mı ?

@Kaan.Özçelik

Bu gerçekten aklıma en yatan iki seçenekten biri hatta birincisi sanırım.Çok teşekkür ederim. Buna uygun birde çok dağ ayakkabısı ya da klasik spor ayakkabısına benzemeyen bir çözüm bulursam değerlendirebilirim.

@hamlet2006

Bu aklıma yatan 2. en iyi özellik. Ama bu çözümde altı üstü plastik aparat az değil 60 70 TL civarı. Birde yine yol ayakkabısı kullandığımda gerektiğinde yürümek zorunda kalabileceğim hallerde topuklu ayakkabı giymiş gibi hissetme durumu yine olacak :kötü:

Çok güzel çözümler iletmişsiniz arkadaslar. Birazda uygun ayakkabı arastirip (varsa tavsiyeniz uygun fiyatlı sevinirim ) ona göre bir karara varmaya çalışacağım :harika:

@yuzenis

Bu pedal yanına asagidaki 2 model ayakkabıyı buldum.Tipi tam düşündüğüm gibi.Siz ne dersiniz ? :)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Ben de aynı arayıştayım ve tecrübelerden okuduğum kadarıyla shimano m520 tercihim olacak ancak buna uygun fiyat/performans ayakkabısı tavsiyesi çok şahane olacak ;)

Tam ben yazarken @Revolutions yazmış teşekkürler.

Bu ürün shimano m520 ile olmaz mı?

(link)

@TatanQa_tr Bu modelide kal çıkıntısı fazla gibi geldi ama sizin benim gibi bir beklentiniz yoksa düşündüğünüz pedala uygun görünüyor.

Bunu düşünür müsünüz ? Pedal + ayakkabı kampanyası varmış

(link)

• Beğen
Ben shimano a600 pedal kullanıyorum. Ve shimano rt-82 ayakkabı. Rahat rahat yürüyorum ve merdiven çıkıyorum. Hem de yol pedalı gibi geniş yüzeyi var pedalın. iki yönlü olan 520 Modeller daha rahat kilitleniyor aramiyorsunuz yönü ama bu da daha preformansli

• Beğen
@Revolutions (link) iki model arasındaki fiyat farkı sıkıntı değil derseniz bu model daha iyi. Tokalı ayakkabıları ayağınıza giydikten sonra sıkarak ayağınıza oturtmak daha rahat. Cırt cırtlı modeller zamanla biraz gevşiyor. Ben de m065 modeli mevcut. Shimano ayakkabılarda 1 numara büyük almanız yada mutlaka denemeniz tavsiye olunur. 40 numara ayakkabı giyiyorum bisiklet ayakkabım 41 numara.

Eylül ayı son haftası Hollanda 'ya gideceğim , bildiğiniz gibi orada bisiklet yaşam biçimi yani birçok dükkan mevcuttur. Acaba bu ürünleri oradan daha ucuza alabilir miyim yoksa bizim burayla aşağı yukarı aynı fiyat mıdır ki ?

Hemen araştırdım ve kalacağım yere yakın iyi bir dükkanda Shimano m520 37,95€ :(

(link)

edit2. sanırım decathlon daki ayakkabıyı da alacağım fiyatı çok uygun , hem denemiş olurum , hem de ileride shimano ayakkabı alabilirim. Şu an min bütçe / max fayda peşindeyim.

@TatanQa_tr Hangi ayakkabıyı.

(link)

Bu ayakkabıdan bahsediyorsanız eğer metal kal içine gömülü olmayacak ve yürürken sizi yine rahatsız edecek bilginiz olsun.

(link) 40 tl fark verip günlük hayatta daha rahat kullanacağınız bu ayakkabıyı alın bence.

@Revolutions

A520 imiş bendeki modeli

27 euro ya bulunuyor yurt dışından

(link)

@Revolutions

A520 imiş bendeki modeli

27 euro ya bulunuyor yurt dışından

(link)

@trainspotting35

Dediğiniz model 2. tercihim :) Normalde 42 giydiğimden 43 arıyorum ama göremedim. Araştırmalarım sürüyor.Teşekkür ederim.

(link)

R550 pedallar fena değil. Bu arkadaş uygun fiyata satıyor, sorunsuz teslim almıştım kendisinden.

Ayrıca yol pedalı+ayakkabı isteyen arkadaşlar varsa Shimano R540+ Shimano ayakkabı kampanyası vardı 500 liraya. Shimano bayiilerine sorabilirsiniz.

Beyler merhaba bende yol bisikleti ayakkabısı almak istiyorum ve b twin ayakkabısını almayı düşünüyorum ama hakkında pek iyi yorumlar yok siz ne dersiniz bu işe birde ben bisiklete çok binen birisi değilim o yüzden ayakkabı çok çabuk eskiticeğimi düşünüyorum
aşağıda linkini koyuyorum (link)

@Bisiklet sever 93 Fiyatı çok iyiymiş, rijit de duruyor. Arkadaşa almak için çok ayakkabı baktık ama adamakıllı hiçbir şey yoktu bu fiyat aralığına.

@Berke Şahan

Benimde fiyatı çok hoşuma gitti ama neden bu kadar ucuz başka Markalar neden 350-400 TL den başlıyor illaki bir nedeni olması lağzım bu yüzden buraya yazma ihtiyacı duydum

@Berke Şahan

Benimde fiyatı çok hoşuma gitti ama neden bu kadar ucuz başka Markalar neden 350-400 TL den başlıyor illaki bir nedeni olması lağzım bu yüzden buraya yazma ihtiyacı duydum

@Bisiklet sever 93 Ben rockrider mtb ayakkabısından memnun kalmıştım, 3-4 senedir kullanıyorum. Decathlon zaman zaman çok uygun fiyatlı olabiliyor.

@Berke Şahan

Abi İnşallah senin dediğin gibidir

• Beğen
Tepkiler: Berke Şahan
Geri