Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KILLER Drop Off jr...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Çağrı söylemeyebilir ama ben söyleyeyim kadro hussar jump modeli o sele borusundan bende almak istiyordum fakat kadrolarla beraber gelmiş şu an için ayrı olarak satılmıyor .
Bisiklet için söylenecek fazla birşey yok Çağrı bu işi iyi biliyor yakında yakında custom shop açabilir.

Scudo
ilk bakışta mtora benziyor ama cok harika tasarlamışın ellerine sağlık

giderkende motor gibi gidiyo zaten...Bu arada bisikletin ağırlığı 14.1 kg ama en baştada yazdığım gibi ağırlığı önemli değil bunun...

Evet bende şaka yapıyorum zaten...Benim kamyondan sonra o bile hafif...Adı TAXI ama kilosu da nerdeyse ufak boyutlu bir TAXI kadar gerci ölcmedim...Üstünde hersey alü...Bir ara bir kargocuya dalıcağım birlikte:D:D:D

ben de aslında beyaza boyatma niyetim var ner de boyattın kadronu kaca ve nasıl bir boyama uyguluyorlar ve son olarak kaca patlar bize selamlar chaari

Hep boya konularını da ben yakalıyorum :D.
Nirvana o boya (benim Road Runner'da olduğu gibi) elektrostatik toz boya. 80-85 derecede pişiriliyor. En ufak bir prüz dahi olmuyor. Bisikletini çıplak kadro haline getirip üzerindeki tüm boyayı sökersen maliyeti 25+ YTL kadar :)

Bisiklet super kankacım boyayı aynı yerde yaptırcam bende:) Bende nasa fontuyla Killer Freeride yasdırcam marka olcak bisikletler :):)

evet bizde KILLER diye marka yaratmış olacaz...bu arada şöle söliyim yeni alacağım bisikletin bir kenerında mutlaka KILLER yazacak...

Şu perşembe gezilerine hangi bisikletle gidiyorsunuz...Killer la mı yoksa İzzetle mi??? Gerçi ikisinide merak ettim...
Ayrıca sizlerle tanışmak güzel olacak...iki perşembedir geleceğim...Gelemedim...Bu hafta umarım herkes orada olur...:)

Valla bu hafta Killer la gittim bu hafta belki izzetle giderim belli olmaz aöa kısmet ben gene gelicem tura ama inş tanışırız görüşmek üzere...

Sahildeki freeride tayfada gelir belkı memocan serkan abi fln belki :):)

bende külüstürümle Acıbadem den geleceğim...Görüşürüs perş...:)

@HaliliOzturk
saolasın halil yeni fren leri almadan boya olayını hayata gecireceğim birde boya kazıma işi beni biraz yorar kazınmamış hali kaca olur birde unutmada o yazılardan bende yazdırmak istiorum o konuda bana yardımcı olursan sevinirim

Nirvana maalesef ki boyayı sökmessen o iş olmaz :). En azından benim söylediğim yerde olmaz. Nedeni de şu, onların asıl işleri boya yapmak değil, bisiklet ve türevleri (pedicab, tandem, 3 teker kargo vs) üretmek. Biz kendi kadrolarımızı üretim bandına dahil edip boyattırıyoruz. Yani diğer ürünlerle beraber boyaya girip fırınlanıyor. Orada boya sökmek için uğraşacak birileri yok maalesef. Ama boya sökmek basit bir iş, 1 kutu boya sökücü al, bir fırça bir de selulozik tiner. Hem boyayı söküyorsun, hem kafayı buluyorsun :D ;) :p

Ben ikisiylede sökemedım sen bılırsın halil nedenını :) aynı bu killerda karşılasılan neden bende de mevcut o yuzden sokulmuyo bir turlu boya....Farklı bi zımpara turu varmıs sanırım

Çağrı'nın göbeği çatlamıştı sökeceğim derken :D.
Mesela Mantis'te Giant kadrosunun boyasını sökmek için 3 kutu boya sökücü harcamıştı. Özellikle arka alt boruların boyası aşırı sağlammış.

ben spiralle çözmüştüm plastik fırça kafasıyla...

@chaari
neyse bende artık boya söküçüyle kafa bulayım olmassa taş motoruyla sökerim

çok sevdim yaaaaaa:) günün birinde param olursa alıcağım ikinci tür:)))))

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri