Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KILLER Drop Off jr...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
hehe:D
Birde kumlama yöntemi var ama onu yaptırıp,boyattıktan sonra,test sürüşünde ilk çukurda yoldaki kumlarla buluşuyorsunuz...:D:D:D

Bildiğim kadarıyla bu boyalar çok esnek deil yani çatlama imkanı var ve fazla renk seçeneğide yoktu..

Elektrostatik boya, metal üzerine statik olarak yapışır. Boya, bir kalıp olarak değil, her atomu ile metalin üzerine yapışmış halde bulunur. Çekiş darbesi ile yamulttuğunuzda bile, boya kolay kolay zarar görmez (denendi, onaylandı). Çatlaması bu yönden pek mümkün değil.
Aslında binlerce renk seçeneği var skalada ancak uygulayıcı firmalar ana renkleri bulunduruyorlar. Her makinenin bir renge ayrılması, renk değişiminde makinenin tamamen o renkten arındırılması gerekiyor. Bu yüzden de basit renkler (siyah, beyaz, mavi, kırmızı, sarı gibi) bulunduruyorlar.

Kadronun markasını artık saklamıyoruz çünkü daha öncede söylendi ...Amoeba hussar dj

• Beğen
Tepkiler: assan34
@HaliliOzturk
yok halilcim hic öle şey olurmu zımpara ucları artı parlatma aparatları var onlarla yapacam ben hic kıyarmıyım o güzelim kadroma

Halil daha önceleri birçok kez elektrostatik boya yaptırdık hiçte okadar sağlam değil patlama yapıyor zamanla.
Çok güzel fosforlu renklerde var ama onlarda soluyor bir müddet sonra.

Valla benim TAXI elektrostatik boyandı...
Başlarda oldukça güzel tutuyordu fakat şuanda çok ufak çarpmalarda tık diye 1-2 mm si dökülüyor...Alüminyum da o kadar sağlıklı olmadığını söyleyebilirim..."Ama uzun vadede"...
eğer iki yılda bir kadro mu boyarım derseniz oldukça iyi bir seçim...ilk 2-3 yıl hiç birşey olmuyor boyaya...;)

Yakınen gördüm. Hem rengine hem de yazılarına hayran kaldım. Emeği geçen herkeze tebrikler. Sahibine de kazasız hoplamalar :)

@Fatih_Bike
Evet öle bence gayette sağlam ve ergonomisi güzel bir kadro...

aa bildiğimiz hussar kadrosu mu bu? kaç inch?15 falan herhalde?

Hayır bildiğiniz Hussar kadro değil Hussar Dirt jump modeli Hardtrail endura için tasarlanmış sağlam ve Downhill açılanrı olan bir kadro...

çağrı abi sen bu bisiklete hiç binmiyon mu ya?nerdeyse bi iki ay oldu ne bi freeride fotosu görebildik ne de bi video?bekliyoruz:D

hehehe yarış sezonu başladı binmeye pek vaktim olmuyo buna İzzetle antreman yapıyorum hep...

Benim bisiklete de şu bomber ı ekleyip birde doğru düzgün göbek-jant alayım...Ondan sonra birlikte çekeriz artık chaari ErkaL ben falan...Toplaşırız....:D:D:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri