Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kiloya göre bisiklet

benimde kilo fazlam var spor olsun diye bisiklete baslayacagim diyette yapiyorum suan kilom 125 boyum 176 carraro sportive 227 bisikleti almayi dusunuyorum nakite 1390 k
kartina 9 taksite 1530tl dediler sizce nasil benim.icin uygun olur mu ?
birde kadro boyu olarak hangisini almam lazi

Scudo
arkadaşlar 180cm 115 kg biri olarak 900 liraya kadar önerebileceğiniz bisikletler var mı ? kron xc 150 nasıldır ?

boyum 185 kilom 120 şehir bisikleti için carraro siportif 225 düşünüuorum sıkıntı olurmu yada sizde şehir bisikleti sizler ne öneririsiniz şimdiden teşekkürler birde bu bisikletlerde direksiyon aşağı ykarı ayarlayabiliyormuyuz saygılar

@denizelektronik
Yeğenime(160kg) giant seek 2 aldık. 1 ay oldu. şimdilik bir sorun çıkarmadı.
(link)
bulabilirseniz güzel bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: denizelektronik
Boy: 188cm
Kilo: 120kg
Kullanılabilecek Süre: Günde 3 saat
Kullanım Alanları: Taş ve asfalt zemin
Kullanım Amacı: Diyetle beraber kilo vermek
Bütçe:2500-3000
Bel ve üst bacak bölgesinde biriken kilolarımdan kurtulmak istiyorum yaşadığım yerde gidip deneyebileceğim bir mağaza yok bu yüzden buradan verilen tavsiyeler ile hareket etmek istiyorum

@Arcabyk
(link)
(link)
Örnek olarak attim. Bu tip amortisörsüz sehir tur bisikletlerinden bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Arcabyk
@oguz169 cevabınız için çok teşekkür ederim ama içimde hala bi endişe var bu bisikletlerin lastikleri çok ince duruyor bu da beni korkutuyor.

@Arcabyk Lastiklerin üzerinde taşıyabileceği en fazla ağırlık yazar. Her bir teker için en az 60 - 65 Kg gibi bir rakam. Dolayısıyla toplamda taşıma ağırlığı 120-130 Kg olur. Ayrıca yine lastiklerin üzerindeki hava basınç değerlerine yakın hava basarsanız, rahat edersiniz. Benim bisikletimde Min. 45, Max. 85 Psi yazıyor. Ben de 75 Psi hava basıyorum. Alacağınız bisiklette bunlara da dikkat etmelisin.

• Beğen
Tepkiler: Arcabyk
Geri