Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kırılmış bisikletler

Scudo
fiiyyv ne parçalanmış bazısı da anlamadığım tam süspansiyonlu specialized vardı kırmızı yahu nasıl olurda kırılır öyle arkadaş? :// ben de korkuyorum zaten aliminyım kadro diyorlar (sedona 741) biz eskiden aliminyımı elimizle bükerdik umarım böyle bi hadise yaşamayız

bisiklete sigorta yapılabilmeli diye düşünüyor insan...olur olmaz şeyler sigortalanabilirken, sigorta şirketlerinin bisiklete için bir hizmet üretememesi ilginç...süpersix'in hurdaya dönmesi çok acı verici...

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan

Açıkcası bunlar kendi bisikletim olmasa bile üzüldüm.

İçim daraldı resmen fotolara bakarken

Bian...... XD yalnız bu fotoğraflar sonra markalar hakkında kötû reklam olmasın bi fotoda arkanın üstünde sansür vardı mesala;)

cidden cok kotu..Allah hicbir bisikletseverin basina boyle bir durum vermesin...Ama cana gelecegine mala gelsin tabi ki..

Burdan anlaşılıyorki Kalite bisikletlerde değil Binicilerdedir ;) Araba değil sonuçta bunlar , tamamen performans gerektiren araçlar bisikletler. Bu nedenle kalite her zaman sürücülerdedir.

ya arkadaslar tam damarima bastiniz, yeni corractec revolution aldim, carbon kadro, cok dusundum acaba kirarmiyim ben bunu diye, hayat boyu garantisi var dediler aldim, ama bu resimleri gordukten sonra nasil binerim bilmiyorum....

Geri