Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kış için almayı düşündüklerim sizce fazla mı?

ÇaNakkaLeRuHu

Forum Bağımlısı
Tepki
5.487
İsim
MuHammeT
Bisiklet
Merida
Aşağıda ekleyeceğim ürünlerden daha önce kullanan varsa yada daha uygun ve benim örneğime yakın tavsiyede bulunabilecekler varsa önerilerinizi bekliyorum. Böyle bir kış takımı oluşturmak sizce fazla mı olur ? Teşekkürler. Ekran Alıntısı10.PNG
Ekran Alıntısı17.PNG Ekran Alıntısı12.PNG Ekran Alıntısı18.PNG Ekran Alıntısı19.PNG Ekran Alıntısı20.PNG
Ekran Alıntısı7.PNG

Scudo
Y@Emre Akkanat ya tamam da alt tarafı bi tayt ya 500 lira çok gereksiz (en üstteki ürün glba askılı tayt )

Böyle bi fiyat vermek müthiş gereksiz bence tabi isteyen verebilir verme demek ne benim nede başkasının haddine neyse çok uzatmaya gerek yok

İçlik hariç diğerleri gerekli bence, içlik istiyorsanız termal birşey almanız daha iyi olacaktır :islik:

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Ulaş Çavuşoğlu

Farkında iseniz eklediklerim sırf santini. Yani en üstte diyebileceğimiz bir marka. Bunlara nazaran önerdikleriniz kıyaslanacak ürünler olması gerekiyor. Dediklerinizi de bir araştıracağım. Siz o söylediklerinizi daha önce kullandınızmı ? İşe yarıyormu ?

Santini nin ürünlerine bir sözüm yok, kaliteli giyinmek her zaman avantaj, zaten başlarına birşey gelmezse uzun ömürlü ürünler fakat bence de biraz daha fiyat olarak aşağılara inilebilir. Tayta 500 lira vermek pek gerekli olmayabilir ek olarak başka markalara bakmanızı tavsiye ederim (marka takıntınız yoksa) örneğin sportful, castelli ve etxeondo.

@taner07
Eklediğim içlik termal sanırsam :islik:

@taner07
Eklediğim içlik termal sanırsam :islik:
@akgulcemal

Hayır marka takıntım yok fakat şu an kullandığım pedli kısa şort da santini. Ürün mükemmel. Alternatifleri de ona yakın sonuçlar vermesi gerekiyor ki kaliteden ödün vermeyelim. Ne demişler "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" yani fiyatın yanında performans bence daha önemli bir faktör. Kullandığım tayt aşağıda.Ekran Alıntısı22.PNG

@ÇaNakkaLeRuHu ben kullanmadım ama arkadaşım decathlondaki içlikleri kullandı çok memnundu ben intersporttaki polarlı buff u kullanıyorum soğuk rüzgar esen odada üstünüze yorgan çekersiniz ya o bisiklet tepesinde o anları yaşatan bir sıcaklık sağlıyo :D

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Saydığım markalardan yana kalite sıkıntınız olmasın içinizi rahat tutabilirsiniz. Ayrıca indirimleri kollamanızı tavsiye ederim yurt dışı sitelerinde bazen yabana atılmayacak indirimler olabiliyor.

Casttelli'nin poggio modeli ceketini ve etxeondo'nun buelta modeli uzun taytını kullanıyorum.Her ikisi de İstanbul'un kış şartları için benim için yeterli.(yağmurlu günlerde sürüşe çıkmam).Zaten tüm bu markalar pro takımlara ürünler üreten markalar kalite konusunda benim güvenim tam.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Geri