Scudo Sports

Kış için neler almalı?

@celikkadro
Şile'de yaşıyorum. Karadeniz yani. Çok deli rüzgarı var.

Birde scott marka buldum.

Dediğiniz doğru fakat öğrenci olduğum için bir kere alayım. Üst üste masraf olmasın diye uğraşıyorum. Gerçi en kötü iade ederim. Decathlon o konuda iyi diyorlar.

Scudo
Ben -10 ' da binip -20 hissedeceğimi düşünerek @alcest 'in listesine ilave olarak süngerli kışlık motor veya kayak gözlüğü benzeri bir gözlük aldım. Ayrıca alt/üst yağmurluk şart. Es geçmemek lazım sık binilecekse. Yarı yolda sırılsıklam olmamak lazım.

LG-K350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Holiganguc
Link var mı? Yağmurluk ve gözlük için soruyorum.

@alcest Shoftshell mont öneririm size. Geçen sene C&A nın çocuk reyonundan :) 70 TL ye aldım ne yağmur ne rüzgar işliyor. Kar yağdığı zamanlar hariç kullandım. İçine sadece içlik ve kısa kollu forma giydim. Yine geçen sene decathlon indirimiyle Bib 520 askılı uzun tayt aldım. Şuandaki fiyatı 199 TL ben 39 TL ye aldım. Ne su, ne soğuk işlemiyor. Dalgıç kıyafeti gibi.

@Taxonera Bisiklet rüzgarlıklarının diğer normal rüzgarlıklardan farklı olarak sırt kısımları daha uzun yapılır, bu da sürüş esnasında belinizin açılmasını engeller.

520 BİB TAYTI : (link)

Rüzgarlık olarakta Wolfbike ın rüzgarlığını aliexpressten satın aldım.

Dosyalar

• IMG_9882.JPG
    IMG_9882.JPG
    57,7 KB · Okunma: 89
  • IMG_9883.JPG
    IMG_9883.JPG
    39,1 KB · Okunma: 80
  • IMG_9881.JPG
    IMG_9881.JPG
    79 KB · Okunma: 86
  • Beğen
Tepkiler: murat85
@trainspotting35
Buna bakmıştım evet. Öğrenci olduğum sadece bakmakla yetinebiliyorum.

Bu ikisi arasından seçim yapsanız hangisini alırdınız?

• Beğen
Tepkiler: murat85
@trainspotting35

C&A dan aldigin montun fotografini koyabilir misin? Fiyat cok iyi. Benzer sekilde bib520 tayti da cok uygun fiyata denk getirmissin. Bu kadar indirimi hangi ayda yakaladin?

@alcest Ben olsam Scott u seçerdim.

@celikkadro Geçen sene yazın başıydı yanlış hatırlamıyorsam indirim yakaladığım zaman. 199 ve 99 liralık formaları 19.99 a almıştım.

Dosyalar

• IMG_9884.JPG
    IMG_9884.JPG
    79,6 KB · Okunma: 103
  • IMG_9885.JPG
    IMG_9885.JPG
    102,6 KB · Okunma: 101
  • IMG_9886.JPG
    IMG_9886.JPG
    95,5 KB · Okunma: 98
(link)

Gecen sene bu monttan almistim. Hem ruzgarlik, hem yagmurluk. Cok soguklar icin icinde cikabilen polari da var.

Bir tane alayim, her isimi gorsun diyorsan boyle bir seye de bakabilirsin.

@celikkadro Laciverti var bende ama rahat edemem diye düşünmüştüm. Bisiklet gelsin de deneyeceğim. Teşekkürler.

@alcest hocam yüz ve başınız için birşey ekleyebilirsiniz ayrıca arkadaşlar doğru söylüyor polar rüzgarı kesmez hasta olabilirsiniz benim geçen sene araştırmalarıma göre şöyle alışveriş yaptım
En alt katman kışlık askılı tayt
Üstüne uzun kollu bisiklet hava alan içlik ve kışlık bisiklet ceketi (rüzgarıda kesiyor) üstüne sıcak tutsun diye hazırdaki kapşonlu kalın polyester den eşofman alt üst takımı giyiyorum eldiven ve buff gözlük denedim ve çok soğuklarda çok iyiydi çok terletmedi de haliyle üşümedim tek eksiği yağmurlu havada binemiyorum çok inceden cebe sığan yağmurlukta düşünebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
@sspl
[emoji678]

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Kürşatt

Kafa için zaten kaskım var dostum. + olarak bunları alacağım. 2 tane de buffım var.
(link)
(link)

Üstüme ise içlik + polar + btwin veya scott marka rüzgarlık alacağım. Muhtemelen yine decathlon montumu da giyerim. Artık deneye yanıla bulacağız ideal kombini. Sadece yanlış, gereksiz ürün almamak için fikirlerinizi sordum.
(link)
(link)

Ultralight bisiklet rüzgarlıgını denemiş biri olarak süper diyorum. Forma üstüne ve ya kısın en üst katman olarak rahatlıkla kullanılabilir.
(link) Bunu almayı düşünüyorum ayrıca fikir olabilir

Pacalari uzun olan bir su gecirmez bir pantolun ariyorum. Mevcut olanlarin pacalari hep kisa kaliyor ve bileklerim islaniyor. Onerisi olan varmi?

Arkadaşlar çok maddiyat bazlı ürün bakıyorsunuz. Evet, bütçenizi de düşünmeniz lazım ama ürün alırken hangi spor grubuna ait olduğuna dikkat edin.

Simple Warm içlikler kayak için yapılan içlikler, kumaşın hava alış verişi bisiklet için gerektiği şekilde değil. Bisiklet, yüksek performans gösterilen bir spor ve eğer gidip de pamuk yüzdesi yüksek olan polarlar, içlikler, eldivenler alırsanız o teri emecek bir kumaş almış olursunuz ve her rüzgar yediğinizde o ter sizi hasta etmeye adım adım yaklaştırır.

Uygun fiyata ürün istiyorsanız b'Twin ürünlerine bakın. Onların da içlikleri, eldivenleri ve diğer ürünleri var. Rüzgarlık değil de Windstopper Jacket diye geçen bir şey var, hem rüzgar durduruyor hem de ısı yalıtımı ve hava alışverişi konusunda daha başarılı. Onları inceleyin.

"Rüzgarlığa 70-100 TL verme işi zenginlerin işi." demeyin. Para biriktirmenin, spora olan adanmışlığınızın işi bu. Başka hiçbir şeyle alakası yok.

Arkadaşlar havalar iyiden iyiye soğudu... hem rahat hemde çok pot durmayan bir pantolon veya eşofman tavsiyeniz var mı bisiklet için... (tayt hariç)

@drumbanger Katılıyorum.Decathlon'dan eldiven,buff falan aldım.Kargo dün geldi, eldiveni daha bisiklet üzerinde test edemedim ama kumaş kalitesi bayağı güven verdi bana.Hatta hafif yağmurda bile iş yapacağını düşünüyorum.Fiyatı da çok uygun tavsiye ederim.
(link)

Geri