Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kısa mesafe güçte dayanıklılık idman genel topiği 48-64 km

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
iki etapta idman çalışması yapacağım,saat tutacağım ,sonuçları yazacağım,stravam yok malesef ,resim çekmeyeceğim ,zati çeksemde 10 yıllık samsung'un sürücüsünü netten bulamadım,gerçi idmanlarda resim çekilmez,strava tutulur ,yoksa saat tutulur,(en fazla bir iki resim atılır)zamana karşı eğimli güzergahlarda epey çalışma yapacağımdan bu topik sabittir,
bugün zamana karşı ilk kez yeni etapta idman çalışması yapıldı(ferdi olarak) ,evden çıkışı dahil edince 48 km oldu
pedal kesmeden devam edildi,2 saat 10 dakika (5 dakikamı köpekler yedi karşılığında bende onları besledim ;))

07.30 erenköy çıkış
09.40 göçbeyli köyü

ilk etap bugün yapıldı,
eğimler 4 yerde ,biri uzun,geneli düz,
bostancı-göçbeyli

(link)

bu etapta kışın bulunacağım,dereceleri yazacağım ,nisan ayında etap _2 devreye girecek,

bostancı-bıçkıdere non stop 64 km

(link)

bu topik kesin olarak sabittir,isteyen idman bilgilerini koyabilir,
benim için bu idmanların hedefi 218 km 'lik kartepeye hazırlık içindir,

topik hayırlı olsun,

Scudo
(link)

20 şubat ct
seri-2
48 km non stop
bostancı-göçbeyli
07.30 erenköy çıkış

(link)

ilk sürüş
2 saat 10 dakika pedal kesmeden

20 şubat, 30 km poyraz
rüzgara karşı sürüş non stop
4 eğim alınacak

(link)

12 mart ct
seri-3
48 km non stop.

(link)

bu pazar ,kısa mesafe güçte dayanıklılık idman serisinin ikincisi olacak
hava bozar ise ,ct olacak ,
07.30 erenköy çıkış,
ilk sürüş 48 km 'de 2 saat 10 dakika,
köpek ordusu için mamalar hazır ,
2 buçuk ay sonunda 1 günde 218 Km 'lik kartepe etabı alınacak,
bu idmanların amacı budur.

etap

(link)

güncelleme

(link)

20 şubat,
rüzgar 17 km
48 km non stop seri-2

07.30 erenköy çıkış
saat tutulacak

ilk idman 2 saat 10 dakika makara

4 eğim alınacak

etap

bostancı-göçbeyli

(link)

@Kudret Kurtcebe abi bence sen ucuz yollu bir nabız saati almalısın, bu antrenmanlar o zaman çok daha faydalı olacaktır. Dayanıklılık için 1 saat boyunca sürebileceğin seviyede sürerek çok daha iyi kondisyon yapabilirsin, böyle bir gün çok zor seviyede bir gün ise çok kolay seviyede sürüyor olabilirsin bu da uzun dönemde dayanıklılığını etkileyebilir :(

@taner07

1 saat sürme mantıklı,yalnız 2 saat 10 dakika makara sonunda ,(bunun 5 dakikasını köpekler yedi)müthiş bir yorgunluk hissetmedim,4 eğim derken,formulaya doğru 1 'inci eğim var uzunca,6 eğim kadar ,sonra kısa 3 adet eğim,esas zorluk ise 64 km ,bostancı-bıçkıdere,ona var daha nisanda,yalnız kartepede artık bayağı piştim,15 km eğimde benim kalp çok yavaş atıyor 99 km üstüne ,üstelik 99 km sonra 5 dakika mola yapıp 15 km eğime daldım, 3 saatte alıyorum orayı ,kısa mola, en fazla 5 adet ama 3-4 dakika ile sınırlı,yukarda 10 dakika mola yaparak iniş yapmıştım, ,tahminimce benim kan damarlarım genişledi,esas tehlike,uzun ara verirsemki imkansız tabi,uzun etaba birden soyunursak,daralan kan damarlarına bi anda kan akışının yüklenmesi bende kalp krizi yaratabilir,,süleyman dostumu bu yüzden kaybetmiştik.

@Kudret Kurtcebe yanlış anlattım abi, 1 saat sürebileceğin mesafe derken 1 saat sür demiyorum, 1 saat sürebileceğin kalp atış hızıyla 2-3 saat de sürebilirsin bu dayanıklılık artırır bunların hepsinin hesapları var aslında. Benim sana daha fazla önerim olurdu ama sen de biliyorsun ki yaşın belli bir seviyenin üstünde bu da senin bahsettiğin tehlike ve riskleri ortaya çıkarıyor, bence sen bir doktora danış abi tabi bir de antrenman konusunda uzman birine :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
@taner07

öneriler için teşekkürler,bu işten anlayan doktorda bulmak biraz zor,
valla kendi doktorum benim aslında,yalnız 2 saat pedal kesmeden idmanları sürdüreceğim 48 km 'de tabi,
araya zaman koyarak aşırıya kaçmadan ,zati hafta içide biniyorum kısa mesafe,sürat yapmıyorum 15 günde bir periyotlu olarak 48 km non stop diyorum bakalım uzun vadede ne olur ,yazında devam edeceğim tabi bu topik demirbaş sabit kalacak
evet bu günde seleye geçeyim......

güncelleme,

(link)

20 şubat

erenköy çıkış 07.30
48 km non stop seri-2

etap

bostancı-göçbeyli

(link)

cumadan istanbulda yağmur geçişi olacağından ,yerlerin ıslak olması nedeni ile 15 gün sonraya idman ertelenebilir. .

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/12729281_767150203419610_5031600103973097584_n.jpg?oh=ec43fbfea23e8bfc26d89369e7c3a536&oe=572E590A

iki gün önce meydana gelen bu kaza ,sahil yollarının tekin olmadığını bir kez daha gösterdiğinden, 48 km etabı yukardan almaya karar verdim

yarın yerler ıslak olur ise iptal...

etap,

(link)

(link)

27 mart ,pazar 48 km non stop serisi-2
bu pazar yerler ıslak olduğundan erteleme yapıldı,,
nisan ayı son idmanlar,akabinde mayıs ilk hafta ya da ikinci hafta 17.sefer kartepe çıkış saati 06.00 bostancı.

etap

(link)

(link)

bu pazar iyi,

etap

(link)

30 km non stop sürüş ,
erenköy çıkış

07.30,,

köpekler zamandan çalacak ,

rüşvetleri hazır olacak..

saat tutulacak
sonuçları yazacağım.

güncelleme ,,,

erenköy çıkış

07.30,

31.9 km tempo ,non stop ,

etap

(link)

(link)

her zaman olduğu gibi,hızdan feragat et köpek besle,
5 dakikamı alacaklar.

bu gün kayış dağında yoğun sis olduğundan tempoya geçemedim ve yerler ıslaktı ,ama dostlar ile bu gün çok güzel mekanlarda sele yaptık.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160228/037756da1c80b5174323e59d36ef6405.jpg

köpekler gene beslendi.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160228/757ad5d05687ca30703cec2a6fcfbaa8.jpg

sağdan sola ,ümraniyeden dostumuz bizi yalnız bırakmadı, bora ,ozan-kurtuluş-irfan kaptan-ben-sadettin ve erdem dostum,on numara güzergah ,araçmı ne aracı :komik:

göçbeyli-oruçoğlu-darlık-mudarlı-ovacık-göçbeyli.:harika::harika::harika::harika::harika::harika:

kartepeye hazırlık etabı 1 mart sezon açılışı ile gündeme girmiştir
sezonda 100+ lar olacaktır,demirbaş etap ,

(link)

(link)

12 mart ct
non stop 30 km ,saat tutulacak,
etap,

(link)

08.00 erenköy çıkış.....

mehmet dostum senin eleştirilerinden gül biter ,yarın bakalım kaç saatte alacağız burayı eğimler var ,düz değil bura ,en serti aydos güneyde ,
köpekler olmasa iyi olacakta ,3 yerde bekliyorlar....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri