Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kışın bisiklet ve bisiklet giyimi nasıl olmalı?

@trainspotting35 hocam balaklavanın performanslı sürüşlerde nefes alıp vermeye negatif bir etkisi oluyor mu ?

@hydrocon hocam konu ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz ? Ayrıca mavic termal içliği hangi siteden aldınız acaba ?

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Scudo
@turac000 Columbia'nın içi termal yansıtıcılı balaklavasını kullanıyorum. Nefes alıp vermede hiç sorun yaşamadım. Hatta soğuk ciğerinize doldu mu çok daha zor oluyor nefes kontrolü. 2-3 derecelerde 60-70km'lik sürüşler yaptım sorunsuz. (Bu arada ayakkabı veya mont gibi bir alışverişiniz olursa balaklava bedavaya geliyor)

images (11).jpg

• Beğen
Tepkiler: turac000
@turac000

Ben duruma göre maske yada buff tercih ediyorum. İçlik mevzusu önemli yazıda bahsi geçen Mavic Termal içlik tek kelimeyle muhteşem bir ürün. Bahçeköy Exuma’da Necip e selamımı söyleyin yardımcı olur.

• Beğen
Tepkiler: turac000
YDS nin ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz mesela şu ürün nasıldır ? (link)

• Beğen
Tepkiler: Suat Özkul
@trainspotting35
Hocam eldiven nasildir :) Ben Decathlondan almistim, baya usuyor ellerim :( Bir de ayak kilifi kullaniyor muydunuz?

Havaların soğumasıyla birlikte iki ürünü de Decathlon'dan sipariş ederek kullanmaya başladım, gayet memnunum. Fiyat-Performans ürünüleri diyebiliriz açıkçası. Tavsiyedir.

dec.JPG

@trainspotting35
Ben o kadar whatsapp dan yazdım hiç oralı olmadın yardımcı olmadın :)

@bulutdenis
O maskeyi @trainspotting35 kullanıyor. Bende benzerini alacaktım ama gözlüğe çok buhar yapıyormuş. Numaralı hasta olduğumdan buhar olayı baş belası

bende bu ürün var çok çok memnunum (rengi farklı tabi) :D

(link)

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Evde roller yada trainerde talim yapalım.

@soneryen Soner Bey hem yardımcı olmadığımı söylüyorsunuz hem de maskenin gözlüğe çok buhar yaptığını söylediğimi yazmışsınız. Demek ki yardımcı oluyormuşum. Bilim adamları bunu da açıklasın. ;):):):)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Merhaba Ahmet Bey eldivenler üşütmüyor ama vites ve fren biraz sıkıntılı ne yazık ki. Hem üşütmesin hem ince olsun ikilisi fiyat olarak bana uymuyor. Ayakkabı kılıfı kullanmıyorum. Kullandığım pedallar platform pedal. Botlarla sürüyorum kışın.

@trainspotting35
Onuda penseyle çektik lafı ağzından. Zorlamasak onuda söylemeyecektin. Senin yüzünden sipariş etmedim. Turda üşürsem alacağım seninkini kafandan ona göre

Korktuğum başıma geldi. Balaklava inanılmaz bir şekilde buğu yapıyor. Burun dışarıdayken sorun yok ama o şekilde de soğuk havalarda nefes almak imkansız.

Önerisi olan var mı ? :/

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Buff yada incelemede kullandığım Decathlon dan aldığım maske.

@turac000
Buff nispeten daha verimli oluyor ama çok soğukta yetmiyor

Gelin biz kışlık kıyafet yatırımı yerine trainer alalım :)

@turac000
sorma ya ömür törpüsü hakikaten sıkıcı hocam.

@Ozan k.
Bende kafaya buff boğaz ağız tarafı için ikinci buff kullanıyorum kulaklar iki kat gibi olmuş oluyor feci soğuk değilse idare ediyor

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Geri