Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kışın bisiklet ve bisiklet giyimi nasıl olmalı?

NoBack Cycling markasının ürünü gayet uygun soğuk ve yağmur için. Bunun 1 tık ince olanını yapsalar performans sürüşü anlamında da çok iş yapar.

Soğuk ve yağışlı havalarda kısa mesafe ve düşük yoğunlukta sürüş için ideal, özellikle kışın kısa mesafede işe gidip gelenler için. Ayrıca yarış öncesi ve sonrası soğuk havalarda pre-race veya post-race ceket olarak gayet güzel kullanılabilir. Performans odaklı bir sürüş için Arctic Shield fazla kalın. +3° derece sabah soğuğunda tırmanışlarda bana fazla sıcak geldi ki ben çok terleyen biri değilim. Bu ceketin bir seviye daha light versiyonu benim gibi ayarsız sürenler için son derece güzel olacaktır. Mesela, su itici ama nefes alan bir sırt kumaşı sayesinde ter ve ısı daha kolay transfer edilir. Ama kesinlikle fiyatına göre değerli bir ürün.

Scudo
NoBack Cycling markasının ürünü gayet uygun soğuk ve yağmur için. Bunun 1 tık ince olanını yapsalar performans sürüşü anlamında da çok iş yapar.

Soğuk ve yağışlı havalarda kısa mesafe ve düşük yoğunlukta sürüş için ideal, özellikle kışın kısa mesafede işe gidip gelenler için. Ayrıca yarış öncesi ve sonrası soğuk havalarda pre-race veya post-race ceket olarak gayet güzel kullanılabilir. Performans odaklı bir sürüş için Arctic Shield fazla kalın. +3° derece sabah soğuğunda tırmanışlarda bana fazla sıcak geldi ki ben çok terleyen biri değilim. Bu ceketin bir seviye daha light versiyonu benim gibi ayarsız sürenler için son derece güzel olacaktır. Mesela, su itici ama nefes alan bir sırt kumaşı sayesinde ter ve ısı daha kolay transfer edilir. Ama kesinlikle fiyatına göre değerli bir ürün.
Ayrıntılı cevap için teşekkür ederim; 'kışın kısa mesafede işe gidip gelenler' tam olarak beni tanımlıyor, ayrıca ürünün yeterince görünür olması da bir artı İstanbul trafiği için.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Ayrıntılı cevap için teşekkür ederim; 'kışın kısa mesafede işe gidip gelenler' tam olarak beni tanımlıyor, ayrıca ürünün yeterince görünür olması da bir artı İstanbul trafiği için.
Neon sarı bendeki, görünürlük süper

Bende önceki sayfalarda paylaştım. Noback arctic shield ceketin neon sarı ve grisi var.

Açıkçası bana sıcaklık açısından tam geldi. Hatta geçenkerde 3 C lerde içine polar giydim anca kurtardı. Ki 80-90 dk yı geçmeyen yokuş içeren parkurda kullanıyorum

Yani üşüme olayı kişiden kişiye değişiyor. Terlemeye başlarsam ben ön fermuarı bolca açıyorum, sorun yok.:)

• Beğen
Tepkiler: Dr.Hasta ve lrfan
Arkadaşlar ilk defa pedli tayt kullanacağım ancak bilgim yok.
Ortalama sürüş 50 km civarı idare edebilecek rahat edebileceğim bir ürün aramaktayım.
Askılı askısız yazlık kışlık önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar ilk defa pedli tayt kullanacağım ancak bilgim yok.
Ortalama sürüş 50 km civarı idare edebilecek rahat edebileceğim bir ürün aramaktayım.
Askılı askısız yazlık kışlık önerilerinizi bekliyorum
Sora markasindan alin pisman etmez. Bütceniz uygunsa castelli espresso. Bunlari trde bulabilirsiniz. Avrupadan alma sansiniz var ise tartismasiz gonso sqlab bib.

Sora markasindan alin pisman etmez. Bütceniz uygunsa castelli espresso. Bunlari trde bulabilirsiniz. Avrupadan alma sansiniz var ise tartismasiz gonso sqlab bib.
Sora markasına baktım ancak rakamları yüksek geldi.
ilk defa kullanacağımdan direkt olarak yüksek para vermek istemiyorum bu sebeple daha fiyatına göre bir şey bakıyorum sizce sora için 3.394,95 TL uygun mu ?
Decathlon (link) hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ilk defa kullanacağımdan direkt olarak yüksek para vermek istemiyorum bu sebeple daha fiyatına göre bir şey bakıyorum sizce sora için 3.394,95 TL uygun mu ?
İlk kez deneyeceğinizi ve anladığım kadarıyla ortalama 50 km mesafeler için kullanacağınızı yazmışsınız. Decathlon ürünleri yeterli gelecektir.

Son düzenleme:
İlk defa alıyorsanız alabileceğiniz en iyisini alın. Kötü bir şey alıp daha fazla masrafa girmek zorunda kalmayın. Bence Sora, RC100’den daha iyidir.

ben bu taytı kullandım çok fazla esneme yaptı ve bollaştı uzun süre sizi götürmez, sora iidir hem forması hemde taytını kullanıyorum beklentilerinizi karşılar.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Decathlonun rc100 taytlari ciddi kalitesiz. Heleki biraz kiloluysaniz o tayt 4 5 yikamadan sonra olan işlevinide kaybedecektir. Decathlondan alacaksaniz rockrider race tayti alin. Mtb icin uretildiginden padi daha kalin ve dolgulu. İşinizi görür.

No Back markası da aklınızda olsun derim

Decathlonun rc100 taytlari ciddi kalitesiz. Heleki biraz kiloluysaniz o tayt 4 5 yikamadan sonra olan işlevinide kaybedecektir. Decathlondan alacaksaniz rockrider race tayti alin. Mtb icin uretildiginden padi daha kalin ve dolgulu. İşinizi görür.
Ürünü Trekking bisikletimde kullanmayı planlıyorum evet o da benim dikkatimi çekti ancak ped'lerin farkı var mı yok mu tam olarak göremedim.
Siz hangisini diyorsunuz? Race olanmış gördüm şimdi.
(link)

(link)

Şu tür maske olarak önerebileceğiniz bir ürün var mı? Özellikle gözlükte buhar problemi yarattığı için maskeyi burun altına indirmek zorunda kalıyorum, bu sefer burnum donuyor. Bu fotoğraftaki arkadaş, kullandığı göz siperliğine galiba bir şey (limon veya pril vs) sürmüş, o nedenle buhar birikmiyor. Tavsiyelere açığım.

Dosyalar

• w.png
    w.png
    545,9 KB · Okunma: 20
Şu tür maske olarak önerebileceğiniz bir ürün var mı? Özellikle gözlükte buhar problemi yarattığı için maskeyi burun altına indirmek zorunda kalıyorum, bu sefer burnum donuyor. Bu fotoğraftaki arkadaş, kullandığı göz siperliğine galiba bir şey (limon veya pril vs) sürmüş, o nedenle buhar birikmiyor. Tavsiyelere açığım.
burnun üzerine örttüğü kısma band yapıştırırsanız buğulanma olmaz, gözlüğe sürülebilecek antibuğu solüsyonlar da var ama ilki daha mantıklı. Band olarak betafix kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
burnun üzerine örttüğü kısma band yapıştırırsanız buğulanma olmaz, gözlüğe sürülebilecek antibuğu solüsyonlar da var ama ilki daha mantıklı. Band olarak betafix kullanabilirsiniz.
Buğu sorunu için çok yol denedim, bence en mantıklısı sizin önerdiğiniz. Maskenin üst kenarına bant yapıştırıp, verdiğimiz nefesin gözlük camına ulaşmasını engellemek.
Bunun dezavantajı da şu, su içmek isteyince bantı söküp takmak istemezseniz maskeyi alttan açmak gerekiyor. Eğer maske değil boyna uzanan balaklava kullanıyorsanız iyice eziyet oluyor.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Geri