hakano
Bilim, Birlik, Barış
- Tepki
- 502
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 1972—73
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Böyle şeyler giyecek kadar üşüyenler mümkünse sezonluk bisikletli olsun zaten.😌Alın sizi kışın bisiklet üzerinde üşütmeyecek bir şey - hem yukarıda adı geçen markalardan çok daha prestijli hem de daha pahalı değil: (link)
Ben sadece -10'un altına gerçek soğuk diyorum.Böyle şeyler giyecek kadar üşüyenler mümkünse sezonluk bisikletli olsun zaten.😌
markadan da anlaşılacağı üzere bu işciler için, durarak çalıştıkları için üşüyorlar. Spor yapanlara tabi ki uygun değil, spor sırasında hareketten dolayı çok fazla üşümüyor ve terin dışarı atılmasına hava almasına ihtiyaç var.Böyle şeyler giyecek kadar üşüyenler mümkünse sezonluk bisikletli olsun zaten.😌
Gönderdiğim 900 serisi ceket gayet donanımlı. Daha önce eski seriyi kullanıyordum... bunun kadar vücuda oturan, donanımlı bir şey değildi ama -15'lere kadar bisiklet sürmüşlüğüm var. Vücut çalıştığı için soğuk hissedilmiyor zira terliyordum bile.😌Ben sadece -10'un altına gerçek soğuk diyorum.
Soğuk için düşünüyorsanız mutlaka içi polarlı bir ürün bakın. Bazen o bile yetmiyor.😅Kış için askılı uzun bir tayt düşünüyorum ama
Temu'da indirimli bir ürün var ; (link)
Bir de Decathlon da şu ürün var ; (link)
İkisi arasında bir kalite farkı var mıdır ? Kullanan eden var mıdır acaba ?
Teşekkürler hocam, bu ürünü geçen yıl Decathlon da inceledim. Rengi siyah olduğu için ve trafikte dikkat çeken renkler tercih ettiğim için, almadım.Biraz daha pahalı görünüyor ama Decathlon yol bisikleti ceketini önerebilirim.
(link)
Kullanıyorum ve gördüğüm kadarıyla hemen hemen aynı özelliklerde sanırım.
Cemal kardeş, kara kışın ortasında ODTÜ Eymir gölünün etrafında birkaç tur atayım dedin. Atladın bisiklete Konya yolundan doğru Eymir'e. Beş-10 tur attın, sonra gölün kenarında kuru bir yere oturdun, dinlendin, yanında getirdiğin sandviçleri yedin, ılımış çayı içtin. Tekrar bindiğinde pedal göbeğinin dağıldığını gördün. Zaten bir süredir vuruntu yapıyordu. Bir baktın, arka teker de yere yapışmış. Tedbirli bir adam olduğun için yanındaki malzemelerle göbeği de tekeri de onardın. Lakin gece oldu ve rüzgar bıçak gibi kesmeye başladı. Gidondaki bilgisayar -15'i gösteriyor. Titremenden hipotermiye girmeye başladığını farkettin. Taksi çağırıp (o vakitte zor bulursun) "sezonluk bisikletli" olmaya mı karar verirsin, "İyi ki dinlemişim şu adamı. Isıtmalı ceketi sırt çantasından çıkarıp giyelim bakalım" mı dersin?Böyle şeyler giyecek kadar üşüyenler mümkünse sezonluk bisikletli olsun zaten.😌
Ben bu yorumu yaptığımda böyle bir senaryo yoktu efendim. Bu durumda haklısınız, tedbir almadan maceraya atılmak saçma olur zaten.Cemal kardeş, kara kışın ortasında ODTÜ Eymir gölünün etrafında birkaç tur atayım dedin. Atladın bisiklete Konya yolundan doğru Eymir'e. Beş-10 tur attın, sonra gölün kenarında kuru bir yere oturdun, dinlendin, yanında getirdiğin sandviçleri yedin, ılımış çayı içtin. Tekrar bindiğinde pedal göbeğinin dağıldığını gördün. Zaten bir süredir vuruntu yapıyordu. Bir baktın, arka teker de yere yapışmış. Tedbirli bir adam olduğun için yanındaki malzemelerle göbeği de tekeri de onardın. Lakin gece oldu ve rüzgar bıçak gibi kesmeye başladı. Gidondaki bilgisayar -15'i gösteriyor. Titremenden hipotermiye girmeye başladığını farkettin. Taksi çağırıp (o vakitte zor bulursun) "sezonluk bisikletli" olmaya mı karar verirsin, "İyi ki dinlemişim şu adamı. Isıtmalı ceketi sırt çantasından çıkarıp giyelim bakalım" mı dersin?
Diyeceğim şu. Kışın bisiklet sürmek, özellikle şehir merkezinden uzaklaşıyorsanız, maceradır. Macera peşinde koşan tedbirini de alır. Hava şartlarını hafife almayın.
@hamlet2006 koş koş.içlik ceket eldiven eşofman
Merhaba Arkadaşlar, siparişim geldi. Ürünü beğendim ve farklı renk ikincisini de satın aldım.Kıyafeti dün sipariş ettim.
Bugün siparişiniz iptal edildi maili aldım.
Mailin ekran görüntüsünü Noback cycling sitesindeki whatsapp destek hattına paylaştım.
Sistemde problem var, sipariş ve ödemeniz iade edildi görünüyor dedi, nazik bir bey.!!
Ve yeni sipariş açarsam hemen ürünün kargolanacağını belirtti nazik bey.
Ben sanal kredi kartı kullandığımı ve iptal edilen ürün parası geri gelmeden yeni sipariş açamayacağımı ilettim.
İlginç bir sipariş deneyimi oldu. Yola çıkmayan siparişin parasını geri bekliyoruz.
Site ne kadar güvenilir bilmiyorum. Bu İlk siparişim.