Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kışın bisiklete binilmez diyenler :)

@uslsy
O kadar paralar verip binlerce dolarimizi bisiklete yatirip koşalim mi yani ? E o zaman niye aldik biz bu D 12 li, full şimano mekanizmali, ayrobiyolojik bisiklerleri bro? (ha karbon bide)

Scudo
Unutmayalım kışın bisikletle çıkılmaz diye 1 kaide yok. Çıkacaksanız kazayı da göze alacaksınız. Kazayı göze almıyorsanız bisiklete de binmeyeceksiniz bu gibi günlerde yağmurlu hava bile kaza riskini artırıyor. En korkuncu zaten kar sonuçta soğuk buz tutmuş yere girerseniz götünüzün ya da başka yerinizin üzerine düşüp kırık çıkık kanama falan...

yağmur çamur olmadıkça kışın da biniyorum.. gayet güzel oluyor ancaaak burada giyim kuşam ekipman çok önemli tabi..
mesela kışlık (tam boy) içlik mutlaka olacak.. bagajınızda yedek kıyafetler olacak..
termos bardağınızda da sıcak kahve olacak.. işlem tamam!

bce5c7b8e475.jpg

görsel temsilidir :D

@ahlaksız Ben şahsen çok ama .çok soğuklar'da (kar,tipi fırtına gibi vb..) Çıkılmayan durumlar'da evde ağırlık çalışıyorum,birde evde kondisyon bisikleti var oda çok fayda sağlıyor.

Kışın bisiklete binilmez,kışın cüzdana binilir.En azından içi boşalana kadar. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ahlaksız Dostsum konu ile alakasız ama senin avatarını her gördüğümde kendimi neo yu izlerken buluyorum :koptum::koptum::koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Kıyafetten daha önemli şey bence lastik seçimi konusudur. Herkes bu hususu atlamış görünüyor ben 700-25 olan lastiklerimi dişli olan 700-28 lastikler ile değiştirdim kışın fazla hıza ihtiyacımız yok ancak yol tutan lastiklere ihtiyacımız var. Bazı 23-ve 25 lastiklerin de yağışta başarılı oldukları malum ancak çoğu silik yüzeyli olduğu için ben pek güvenemiyorum.

@Yagizz2
Matrix'in hastasıyız..
1999'da ilk filmi sinemada izlemiştim..Sinema çıkışı sersemliğimi hâlâ hatırlarım:D

@ahlaksız Sende sorguladın dimi çevreni :koptum::koptum: İçinden şu geçtimi " Lan yoksa bu bina bu KIRMIZI ELBİSELİ kadın... " :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

• Beğen
Kisin bisiklet surmeyi ben sahsen yazdan daha cok seviyorum , sogugu daha cok severim zaten sicakta hic cekilmiyor terleyip duruyorum ama kisin oyle mi kisa formayla kisa taytla cikiyorum 2 dakika sonra isiniyorum zaten kisin bisiklet surmek candir [emoji3]

• Beğen
Bisiklete ne zaman binilir? Mart, nisan, mayıs, haziran, temmuz, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık, ocak ve bir de şubat ayında binilir. Bunun harici aylar haram aylar olup, o aylarda bisiklete binmek caiz değildir.

@Mehmet Metin Levent
Şakacı şey seni. Yani mayıstos ayında bisiklete binilmezmi diyorsun.

Binmemek ne kelime!
Kışın bisikletle kayak merkezine bile çıkılır. Mtb varken Ocak ayında Antalya'nın Saklıkent kayak merkezine çıkmıştık. Kötü yanı yer yer buzlanmaların olması. Neyse ki kazasız tamamladık :D

Not: Buzlanmanın olduğu yerde sürmemeye dikkat edin. Çok tehlikelidir.

Geri