PuncherZ
Puncher
- Tepki
- 6.003
- İsim
- Ziya D. Bilgitoğlu
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cipollini
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Seni alnından öpüyorum.Aradaki fark birince yollar kapalı diğerinde açık.
296823 dosyayı görüntüle
800 den 1300 rakıma tipi başlamak üzere. Eskişehir, Bozdağ mevki.
296824 dosyayı görüntüle
Bilecik Metristepe Anıtı. 1200 rakım. Anma etkinliğine giden yürüyüş gruplarının tezahüratları ile gaza gelip herkesin PR yaptığı bir sürüştü.
Yol bisikletinden sonra traktör gibi gelmişti Gravel dediğiniz gibi kışın bende çok keyif almıştım
296821 dosyayı görüntüle
Kadroda büyük ben soracaktım bu soruyu. Hiç o kadar uzun olmadığım için anlayamam dedimBoyun kaç yahu O nasıl sele yüksekliği
Boy 1.96 CM 58 cm gravel bisiklet bulmuştum kış sezonu sonrası sattım resimdeki gibi kullanmadım.Tamamen soğuktan donmasın diye çıkarmıştımBoyun kaç yahu O nasıl sele yüksekliği
Gravel 58 ,Yol bisikletinde ise 61 cm XXL mevcut )Kadroda büyük ben soracaktım bu soruyu. Hiç o kadar uzun olmadığım için anlayamam dedim
Boy 1.96 CM 58 cm gravel bisiklet bulmuştum kış sezonu sonrası sattım resimdeki gibi kullanmadım.Tamamen soğuktan donmasın diye çıkarmıştım
Aradaki fark birince yollar kapalı diğerinde açık.
296823 dosyayı görüntüle
800 den 1300 rakıma tipi başlamak üzere. Eskişehir, Bozdağ mevki.
296824 dosyayı görüntüle
Bilecik Metristepe Anıtı. 1200 rakım. Anma etkinliğine giden yürüyüş gruplarının tezahüratları ile gaza gelip herkesin PR yaptığı bir sürüştü.
Valla sele yüksekliği aldatır,Boyun kaç yahu O nasıl sele yüksekliği
1. fotoğraf ta sele borusu sanki aero sele borusu gibi durmuş.Valla sele yüksekliği aldatır,
Mtb bisikletimi aldığım arkadaş 170cm boyunda idi, bakın onun kullandığı şekilde bisikletin fotosu şöyle,
296902 dosyayı görüntüle
Benim boyum 178cm, bendeki hali de böyle,
296901 dosyayı görüntüle
Sele yükseltici yanıltmasın, yükselticiyi koymadan önce kendime göre kestim boruyu önce, 4cm kadar fazlalık vardı.
Aldığım şekilde binerken kalçam sağa sola oynuyordu pedal çevirmek için resmen. Adam gayet normal biniyordu halbuki 😁
Gövde ile yekpare oldupu için öyle evet 👍🏻 yanlış bilmiyorsam rc modellerde ağırlık avantajı olması açısından böyle yapılıyor.1. fotoğraf ta sele borusu sanki aero sele borusu gibi durmuş.
Valla sele yüksekliği aldatır,
Mtb bisikletimi aldığım arkadaş 170cm boyunda idi, bakın onun kullandığı şekilde bisikletin fotosu şöyle,
Elbette görüntü olarak daha farklı lakin benim belirtmek istediğim nokta şuydu, aramızda 8cm olmasına karşın benden 4cm daha yukarıda kullanıyordu sele yüksekliği olarak. Bacak boyu çok uzundu muhtemelen arkadaşın. 😉Fakat downhill bisikletin jant boyu küçük ve arka çatal-sele boyu birleşim yeri daha aşağıda.. Geometri farkı Yol bisikletin arka çatalla, sele boru birleşimi daha yüksek ve jant boyu daha büyük. Benimde boyum 169 yol bisikletimdeki sele yüksekliği görebilirsiniz
Kesinlikle denemeniz gereken bir sürüş doğru giyime yağışlar başlamadan kar yokken soğukta deneyinBende hiç sürmedim, balaklava ve yanında gözlük olursa güzel olur.
İlk cümlenizi okuduğum anda beğen tuşuna bastım ama sonradan "kışın sürmeyin" diyorsunuz gibi anladım.kışın bisiklet sürmek doğru giyindiğin sürece yazdan çok daha zevkli.
biz biraz keyifçi olduğumuz için yazın sürüşlerde "hadi orda çay içelim, hadi burada kahve içelim, yok şuranın da böreği çok güzel" derken 100 km yolu akşama kadar zor bitiriyoruz
ama kış soğuğunda 2 dakika dursan donarsın, tekrar sürmeye başlamak ölüm gelir, vücut durunca kendini otomatik olarak stand by moduna alır, sonra ayılamazsın, hiç gerek yok, kışın turlar hep başladığı yerde biter ve çok daha kısa sürer