Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Klasik bisiklet üzerine lakırdılar

O dedigin erkeklik klaviye arkasindan olmuyor delikanli. Versene bana tel numarani bi telefondan konusalim seninle, bakalim kimmis gaslighting. Merak etme seninle adam gibi konusup derdin neymis ögrenmek istiyorum. Hepsi bu.
Bence girme bu konulara.Gerçekten gerek yok Murat bey bunlara.Sana özelden yazdım ben.Görüşmek üzere.

• Muhteşem
Tepkiler: Murat Cömez
Scudo
Bence girme bu konulara.Gerçekten gerek yok Murat bey bunlara.Sana özelden yazdım ben.Görüşmek üzere.
Yok yok, ben yazdim ama onda o sey nerde bana telefonnumarasini verecek. :koptum: :koptum: :koptum: :koptum:

"Klavye arkasından erkeklik", "Adam gibi konuşmak", "onda o göt nerde" gibi seksist ve seviyesiz tondan uzaklaşırsanız belki bir gün, telefonda da güzel güzel sohbet etme fırsatı buluruz :)

"Klavye arkasından erkeklik", "Adam gibi konuşmak", "onda o göt nerde" gibi seksist ve seviyesiz tondan uzaklaşırsanız belki bir gün, telefonda da güzel güzel sohbet etme fırsatı buluruz :)
Ha sen bana "gaslighting kralı" derken birsey yok ama ben sana "Klavye arkasından erkeklik" demem zoruna gitti ve ben seviyesiz oldum öylemi? Neyse bir gün o seviyeye gelirsen ben sana benimle konusma firsati belki veririm.

Dip NOT: O senin g.. ile kullandigin kelimeyi ben asla hic bir yerde kullanmadim.

Sana hayirli Berlin gezmeleri dilerim. Berlinli abim benim. :koptum:

Hepiniz boşyere kendinizi üzüyorsunuz. Belli ki birbirinizle anlaşamıyorsunuz. Bisikletforum böyle durumlarda kullanıcıyı düşünmüş, "Engelle" özelliğini koymuş.Ben yine de hatırlatayım.
Üyeyi getiriyoruz sonra engelle diye yapıştırıp geçiyoruz. Şekil 1a daki gibi.

Screenshot_20211229_195225.jpg

Aman gözünüzü seveyim gaza gelip @necmeddin ağabeyi de arada çıkarmayın.

Klasik bisiklet, geçmiş zamanlar konuları falan açılınca sevdiğim bir söz geldi aklıma:

Geçmişi hatırlayamayanlar geçmişi tekrar yaşamaya mahkumdurlar.
George Santayana,

Klasik bisiklet, geçmiş zamanlar konuları falan açılınca sevdiğim bir söz geldi aklıma:

Geçmişi hatırlayamayanlar geçmişi tekrar yaşamaya mahkumdurlar.
George Santayana,
@mehmetsunu ağabey konuya Allah var güzel başlık bulmuş, insan okuyunca içeride klasikler üzerine hoş sohbet var, üstadlar hem klasikleri hem de birbirlerini övüyor filan sanıyorsun. Ama içerisi bildiğin Western klasiğine dönmüş. :ssrtcbya:

Vintage bir şeyler toplayayım dedim, uğraş çıksın. Elime 80'lerden bir Fausto Coppi geçti. Epey piyasada dolaşmış. Üzerindeki seti almışlar uyduruk parçalar takmışlar. Bu sefer bu ise para harcamıcam dedim kullanmadığım eşyaları satarak finanse ettim. Düşük bütçeyle Shimano Exage set topladım. Setten bir eksik orta göbek kaldı. Parlatmalarını yaptım. Kadroyu boyucam o sira kadroyu da paylaşırım. Miche göbekli mavic çemberler var. Onları da setin (Shimano) göbekleriyle ördüreceğim.

271734755_5058082894216147_4700777449554177711_n.jpg270949744_5058083097549460_5907215939230612527_n.jpg271853906_5058082677549502_1687823830973717529_n.jpg

Vintage bir şeyler toplayayım dedim, uğraş çıksın. Elime 80'lerden bir Fausto Coppi geçti. Epey piyasada dolaşmış. Üzerindeki seti almışlar uyduruk parçalar takmışlar. Bu sefer bu ise para harcamıcam dedim kullanmadığım eşyaları satarak finanse ettim. Düşük bütçeyle Shimano Exage set topladım. Setten bir eksik orta göbek kaldı. Parlatmalarını yaptım. Kadroyu boyucam o sira kadroyu da paylaşırım. Miche göbekli mavic çemberler var. Onları da setin (Shimano) göbekleriyle ördüreceğim.

280664 dosyayı görüntüle280662 dosyayı görüntüle280663 dosyayı görüntüle

gözkamaştırıcı.

IMG_20220113_225519.jpgYeni klasiğim Hercules Alessio Cross. Srkada 7'li 12-32 ruble ve göbekten iki vites var. Yani arkada 14 vites çalışıyor aslında. Ön vites olmadığı halde rampaları 40 diş aynakol ile rahatça tırmanıyor bu çelik Hercules. Acayip keyifli ;)
IMG_20220115_154457.jpg

Duvarla aynı renk gibi görünmüş. Kadronun üzerinde bıraktığınız parçalardan boyayı çıkarırsınız heralde. Onun dışında bence boya gayet başarılı duruyor.

• Beğen
Tepkiler: PuncherZ
Bazen insanlar boyamışken bunlar da boyansın diye düşünüp üzerinde bırakıyor örnekleri görüyorum devamlı. O sebeple yazdım ama işçiliğine özenilmiş bir kadro olduğu ve o parçaların üzerinde kalmayacağı zaten belliymiş.

Bazen insanlar boyamışken bunlar da boyansın diye düşünüp üzerinde bırakıyor örnekleri görüyorum devamlı. O sebeple yazdım ama işçiliğine özenilmiş bir kadro olduğu ve o parçaların üzerinde kalmayacağı zaten belliymiş.
Cok haklisin öyle yapanlar da var ama senin de dedigin gibi @PuncherZ arkadasimiz da dahil olmak üzere prof iscilik yapanlar öyle bir sey yapmaz.

• Beğen
@PuncherZ Şahsen mat boya sevmiyorum ama yine de bayıldım 😍

Decallar orjinalmiş kadar iyi duruyor. Nerde yaptırdınız bunları?

• Beğen
Geri