Scudo Sports

Klasik bisiklet üzerine lakırdılar

Evet maalesef drop bar bisikletler ve çöp çöp kadroların hepsi presi hak ediyor. Troll degil hayatın gerçegi. Benim ne kadar abomination oldugumun jurisdiction'ını yapmayacagım.

Abuk sabuk çöp çöp bisikletler alıp millete hava atmaktan başka bi şey degil bu fotografların %98'i. Bisiklet mi görmek istiyorsunuz adam akıllı?

(link)

Foto ile ilgili problemi olan var mıdır?

Scudo
Karşınızdaki kişi kim olursa olsun üslubunuz sizin karakterinizdir

Karşınızdaki kişi kim olursa olsun üslubunuz sizin karakterinizdir

Haklısınız dibine kadar, kendimi madara ediyorum bu troll mesajlarla. Bu son troll mesajım olacak.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Evet kadronun bana küçük gelmesi benim de moralimi bozdu ne yazık ki. Ama bayağı bir şey öğrenmiş oldum. Maddi olarak mantıksız oldu ama yapacak bir şey yok. Satarken zararı karşılar mı emin olamıyorum. Sürekli bisiklet alıp satan bir arkadaşıma sordum. 4000 anca eder dedi biraz üzdü 😀 bu bisikleti tamir için aldığım son alet 700 lira sadece.

Ben de böyle düşünüyorum. Sabrımızı test ediyor herhalde.
Satmak yerine duvara dekor olarak asmayı düşünebilirsin. İyice temizleyip, kusurlarıyla beraber asıldığında gayet hoş duracaktır. Dropbar herkese göre değil ama zaman geçirildikçe alışılacağını düşünüyorum. Daha alçak postürlerle sürüşün de keyfi bence başka. Zaten aerodinami ve enerji tasarrufu için mecbur eğilmek gerekli.

Şu dekor olayı sadece bana mı saçma geliyor. Bisiklet kullanılamaz haldedir olabilir de onun dışında bisikleti değerlendirmek, hakkını vermek kadar güzel birşey var mı?

Ya açık konuşmak gerekirse evde yeterince yerim olsa belki saklamayı düşünebilirdim. O da o kadar uğraştım ve uğraşımı hatırlatması için. Ama zaten 50 yıldır kullanılmayan bisiklet kullanılmadan kalmaya devam edecek. Bu da hoş değil. Evde de yer yok. Bilemiyorum. Boyu uysaydı güzel olacaktı ama dropbar pozisyonuyla alakası yok direkt çok küçük bu kadro bana. Sakatlanırım muhtemelen.

IMG-20241212-WA0001.jpg

Bu kadroda bana çok küçük fakat 120'lik boğaz toparladı. İşe gidiş geliş ve şehir içi için vazgeçilmezim oldu. Normal de satmam lazımdı ama alıştım.

26" iskelete 28" takınca arka fren uzun gelebilirdi. Sorun olmamış şansına.

26" iskelete 28" takınca arka fren uzun gelebilirdi. Sorun olmamış şansına.
26'lar genelde şehir bisikleti olduğu için uzun bacak fren kullanıyor. Maşa 28 yol maşası. Ön arka kısa fren bacağı (yol/yarış). Öylece arkada fren tam oturmuş oldu.

Geri