Scudo Sports

Klasik bisiklet üzerine lakırdılar

Evet turdan döndükten hemen sonra düşüncelerimi aktarabilirim. Tur boyunca bisikleti arkadaşım kullandı. Güncel bisikletime çok rahat ayak uydurabildi. Tırmanış, iniş ve düz yolda ayrı ayrı gözlemleme şansım oldu. Islak yerlere rağmen jant fren olması da pek etkilemiyor gibiydi. Gayet akıcı.

Mola yerinde bisikleti denemek istedim. Fakat arkadaşım tüm tur boyunca o kadar kolay sürmesine rağmen ben üzerine binince direkt düşecek gibi oldum. Arkadaş daha fit bir durumda ama sadece kilo değil sanırım beden olarak da bisiklet bana uygun gelmedi. Gidon aşırı alçak, sele de çok alçak geldi. Hatta ben bindiğim gibi sele öne doğru hafif eğildi tamam dedim in oğlum 😀

Bir iki tur yapıp dropbarı da denerim diyordum ama 10 mt gidemiyorum. Sanırım satıp bir başkasına bu keyfi devretmem gerekecek.

323851 dosyayı görüntüle323852 dosyayı görüntüle
O kadar uğraştan sonra bu olmadı. Yine de uğraşması da ayrı zevk.

Scudo
Kusura bakmada, ahlam kesmeye çalıştığın kişinin hobi garajı linkte. Bisklletler hakkındaki bilgisini yazmaya gerek bile yok. Buradaki bazı kişileri facebook ergenlerinden sandınız sanırım 😀

Garaj ve dizaynı...
Geçenlerde bi yapay zeka dadandıydı yine foruma, o zaman bir konuya günümzüde Turing testini geçmeyi başarabilen yapay zekalar varken foruma gelen bu üyelerin yapay zeka olduklarını bu kadar alenen belli etmelerinin mantığını anlayamıyorum yazmıştım. Ben bu arkadaşın çok başarılı bir yapay zeka olduğunu düşünüyorum. Baya bildiğin rahatsız edici Doblo’lu enişte karakteri yüklenmiş, her konu hakkında yalan yanlış fikri var ve kesinlikle en iyisini bildiğini düşünüyor :) Tebrik ediyorum ben şahsen, çok başarılı.

Garaj çöp bisiklet dolu, preslik hepsi gerçi süspansiyonlar salvage edilebilir ve kadrolar ve öteki parçalar, ama drop bar no-no.

Whistle Kanza'yı hatırlattı o beyaz bisiklet, BMC gibi şişirmasyon abominasyon markalardan daha iyi bisikletleri var resmen. Adamlar yurtdışı parça getirip burada Manisa mıydı Denizli miydi söyleyin Accell fabrikasını yapıyorlar. Görende çöp der Türk malı bisiklete aslında hani yani işte anlarsınız.

Whistle hoş marka.
"Garaj çöp bisiklet dolu..." cümlesini okurken bastım kahkahayı.

Bizim garajdada çöp var çöp olmayan var, 30 tane falan var bazılarının üstü örtülü, gidip komşunun bisikletine binecek degilim eger güldügünüz bu ise. :)

Whistle genede o garajdaki bütün bisikletlerden, af edersiniz workshop mı diyeyim bisikletci bisiklet dükkanı diyemiyorum bu kadar abomination bir mekana, anlarsınız işte.

Whistle'ı simp etmem 24 saat ama hakikaten fiyat / performans açısından sizin bisikletlerinizin çogunun eline vereceginden eminim.
Good boy 😂

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve Umur Bora
Abomine'den abandone oldum ağbiğ yıaaağğ...

ben bu arkadaşı boşuna engellememişim 😎

Scott düz bar mı drop mu? Her halükarda çöp bir bisiklet kullandıgınıza göre dogaldır bisikletten sizden çok anlayan birini engellemeniz. :)

Şu XO botlar çok tatlı ya, 10.5 metreye kadar çıkıyor tek motor yeterli olur arkada 300 HP falan, aluminyum hull full, ve çok saglam. Kayaya çarpsa ki embesil olmak lazım öyle bi şey olması için, üzerindeki GARMIN veya her ne ise sonarlı sistem, dibine kadar bot tabiri caiziyle. Zamlandı biraz 2.000.000'di 4.000.000 olmuş ama eminim halen 3 mil bandında güzel bir XO alınabilir, hatta 2.5 mil.

O kadar uğraştan sonra bu olmadı. Yine de uğraşması da ayrı zevk.
Evet kadronun bana küçük gelmesi benim de moralimi bozdu ne yazık ki. Ama bayağı bir şey öğrenmiş oldum. Maddi olarak mantıksız oldu ama yapacak bir şey yok. Satarken zararı karşılar mı emin olamıyorum. Sürekli bisiklet alıp satan bir arkadaşıma sordum. 4000 anca eder dedi biraz üzdü 😀 bu bisikleti tamir için aldığım son alet 700 lira sadece.
Geçenlerde bi yapay zeka dadandıydı yine foruma, o zaman bir konuya günümzüde Turing testini geçmeyi başarabilen yapay zekalar varken foruma gelen bu üyelerin yapay zeka olduklarını bu kadar alenen belli etmelerinin mantığını anlayamıyorum yazmıştım. Ben bu arkadaşın çok başarılı bir yapay zeka olduğunu düşünüyorum. Baya bildiğin rahatsız edici Doblo’lu enişte karakteri yüklenmiş, her konu hakkında yalan yanlış fikri var ve kesinlikle en iyisini bildiğini düşünüyor :) Tebrik ediyorum ben şahsen, çok başarılı.
Ben de böyle düşünüyorum. Sabrımızı test ediyor herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Ya bu arkadaşı engellemiştim. Hangi konuya girsem yorumu var. Buna da cevaplar yazılmış. Engellediğim için bir şey de anlaşılmıyor. Engeli kaldırsam canım daha çok sıkılıyor. Yok mu bunun bir çözümü?

Bence kendisi karbon tabanlı bir mahluk olmakla beraber, geçirdiği bir mutasyon sonucu beyne gitmesi gereken sinirler makata bağlanmış.

Yok eğer yapay zeka ise yönetimden ricam nicki AbominationGPT olarak değiştiriversinler.

Bence kendisi karbon tabanlı bir mahluk olmakla beraber, geçirdiği bir mutasyon sonucu beyne gitmesi gereken sinirler makata bağlanmış.

Yok eğer yapay zeka ise yönetimden ricam nicki AbominationGPT olarak değiştiriversinler.

İyi grief, çok zorladık bugün ama Scott çöptür. Bisikletin üzerinde üreten elemanın adının yazmadıgı bisikletler genelde çöp oluyor.

Evet kadronun bana küçük gelmesi benim de moralimi bozdu ne yazık ki. Ama bayağı bir şey öğrenmiş oldum. Maddi olarak mantıksız oldu ama yapacak bir şey yok. Satarken zararı karşılar mı emin olamıyorum. Sürekli bisiklet alıp satan bir arkadaşıma sordum. 4000 anca eder dedi biraz üzdü 😀 bu bisikleti tamir için aldığım son alet 700 lira sadece.

4000 tl az bir rakam, ya hiç satmayın ya da kullanın diyeceğim de kadro çok mu küçük geldi?
Belki daha uzun gidon boynuzu ve sele borusu işi çözer. O kadar ugraştınız 4000 çok az arkadaşınıza iletin.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-

Alet edevat var, satılacak bisiklet var, tecrübe de edindin... bu bir işaret mi acaba ?
😄

tum yazismalardan sunu anladik ki , tum bisiklet markalari çöptür. :)

Sana hani yapay zeka demisler ya bence o kelime sana iltifat sayilir, sen resmen yapay zeka degil geri zekalisin.

Eski Trek'lerde gene mantık var biraz malum Trek işte adı üzerinde dag bisikleti denince akla gelmiyor degil. 29'luklar genelde abomination ama eski 26'lık tatlı, 27.5'da serviceable. Ya 26 ya 27.5 olucak bisiklet dedigin, gerisi yalan. 27.5 ile 26 arasında pek bi fark yok ama 26 daha ufak işte, artistlik hareket yapmak daha kolay, saga sola koyması daha kolay... evet 26 en iyisi. 27.5'i de çöp tenekesine yollayabiliriz.

Eski Trek'ler çok tatlıydı bazıları... bakınız:

Ya şu 2009 model bisikletlere özellikle bayılıyorum. Malum eleman 75 kg 1.82 boy full ripped olunca hiç bi spor aleti yazmıyordu neresinden baksanız. Koşu bandını 8-10 kph'ye atıp 1 saat neredeyse durmadan koşardık, hey gidi yıllar hey...
Simdi sana iltifat edecegim ama sakin simarma ok.
Lan sen harbi bi malsin, sen resmen Abomination olarak dogmussun ama bundan haberin bile yok. Bak az asagida alinti yaptigim @Semih Cavdar kardesimizin yorumunda sana good Boy demesi resmen senin cinsini berlirlemis ve artik cinsine göre nasil iyi bir hareket yaptiysan sana seni överek good boy demis.

Kusura bakmada, ahlam kesmeye çalıştığın kişinin hobi garajı linkte. Bisklletler hakkındaki bilgisini yazmaya gerek bile yok. Buradaki bazı kişileri facebook ergenlerinden sandınız sanırım 😀

Garaj ve dizaynı...
Semih bu kisi buradaki kisileri cok iy taniyor ve aklinca dalga geciyor. Bosver kendine artik yazmayalim olsun bitsin. Yazasak da cinsine göre yazalim belki ozaman fazla havlamaz.

Good boy 😂
Bak cinsini burada belirlemis, bundan sonra sana kemik verecegiz keirir durusun artik.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Markaya ne gerek var, no name frame üzeri Allah'ına kadar bisiklet kuran var... öhm, Zirve Bisiklet'e saygılar. :)

Bench press çok nefret edilesi bir egzersiz, squat gibi... ya vucut geliştirme bisiklete kıyas hyperbole.

Gerçi Arnold expo'da adam 300 kiloyu tea pot kaldırır gibi 20 kere basıyor. Ne kadar ekmek o kadar karnıbahar.
Bu mesajıyla inkar edemeyeceği seviyede tutarsızlıkta/saçmalıkta/trollükte bulundu. Kıvıramaz yani. Defedilsin artık @cazci

Geri