𝕥𝓪lℍค
Üye
- Tepki
- 286
- İsim
- Talha S.
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Masallah, cok güzel.
Masallah, cok güzel.
Size 2 tavsiyede bulunmak istiyorum.
1. Ön fren telinin baglandigi yerdeki yukariya bakan kilit soketi diyeyim (Türkcesini bilmiyorum) asagiya bakmasi gerekiyor. Eger asagiya basinca durmuyorsatel yanlis takilmistir. O soket ön janti cikaririken yukariya kaldirilir fren pauclari jantdan ayrilsin diye.
292261 dosyayı görüntüle
2. American Eagle stickerini de cikarirsaniz bisikletiniz daha da güzel olacaktir. Nishiki markasi ile American Eagle markasinin hic bir baglantisi yoktur.
292262 dosyayı görüntüle
Insallah söylediklerim yanlis anlasilmaz.
tehlikeli sularda yüzüyorsun üzerler seni aslan parçasıSatilikmi
Iyi Fiyat senin icin nedir? Nekadar verirsin? Sana iyi fiyata veririm sorun degil.Biz buzulari eritik siz deniz sanıp girdiniz bizde soğuk girme dediniz rahat ol üzemezler aslan parcası
Vala çok yarış bisikleti meraklısı değilim ama iyi fiyata satarsan neden olmasın
Satılık mı yazmışsın ya,bahsi geçen bisikletle ilgili en ufak bir fikrin olduğunu zannetmiyorum,birde yarış bisikleti meraklısı değilim yazmışsın forumun bu konuda en yetkili bilgili kişisine!!!! z kuşağı özgüveni sanırım,kolay gelsin sana,Murat abiyede sabır.Biz buzulari eritik siz deniz sanıp girdiniz bizde soğuk girme dediniz rahat ol üzemezler aslan parcası
Vala çok yarış bisikleti meraklısı değilim ama iyi fiyata satarsan neden olmasın
Sadece Murat abiye değil ailenede Allah sabır versin z kuşağı terörü bu arada uza demişsin ya,ben uzarım da senin bu kafayla bu terbiye ile bırak uzamayı bir adım ileriye doğru gidebileceğini zannetmiyorumYav dayı uza
Tamam sana iyi bir fiyat veriyorum. 3000 olurmu?Yav dayı uza iyi fiyat verirse alırım rahat ol iki satış yapmak için bu kadar uğraşmayın ben alirsam satmak için alırım yarış bisikleti olarak aklimda bir sey var ama mtbmi yükseltmeyi daha makul ve guzel buluyom mtb zevki ayrıdır
Rahat ol sen teklif ver ben dusunurum