Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Klasik/Vintage bisikletlerimizin fotoğrafları

Scudo
Masallah, cok güzel.

Size 2 tavsiyede bulunmak istiyorum.
1. Ön fren telinin baglandigi yerdeki yukariya bakan kilit soketi diyeyim (Türkcesini bilmiyorum) asagiya bakmasi gerekiyor. Eger asagiya basinca durmuyorsatel yanlis takilmistir. O soket ön janti cikaririken yukariya kaldirilir fren pauclari jantdan ayrilsin diye.
3D3DAC4E-C9DC-4B02-B39C-DA1CECC8D568.jpeg

2. American Eagle stickerini de cikarirsaniz bisikletiniz daha da güzel olacaktir. Nishiki markasi ile American Eagle markasinin hic bir baglantisi yoktur.
eagle.png

Insallah söylediklerim yanlis anlasilmaz.

Masallah, cok güzel.

Size 2 tavsiyede bulunmak istiyorum.
1. Ön fren telinin baglandigi yerdeki yukariya bakan kilit soketi diyeyim (Türkcesini bilmiyorum) asagiya bakmasi gerekiyor. Eger asagiya basinca durmuyorsatel yanlis takilmistir. O soket ön janti cikaririken yukariya kaldirilir fren pauclari jantdan ayrilsin diye.
292261 dosyayı görüntüle

2. American Eagle stickerini de cikarirsaniz bisikletiniz daha da güzel olacaktir. Nishiki markasi ile American Eagle markasinin hic bir baglantisi yoktur.
292262 dosyayı görüntüle

Insallah söylediklerim yanlis anlasilmaz.

murat bey aşağı basınca duruyor resimde yukarıda kalmış
eagle sticker extra olarak takmıştık renk olsun diye tabi orjinalinde yok :)

@Hakan Vidilli Türkiye'de mil tahrikli bisiklet var mıymış :ssrtcbya: Göbeği vitesli mi düz mü?

• Beğen
Tepkiler: Hakan Vidilli
@Hakan Vidilli Arkadaşım, Türkiye'de türünün tek örneği, hatta dünyada bile sayılı bişeye sahipsin, anlatsana biraz aletin geçmişini. Aldığın kişi ilk sahibi miydi? Üstündeki etiket orjinal mi? Markası nedir?

• Beğen
Tepkiler: Hakan Vidilli
Can kardeşim teşekkür ederim.bisikletin markası walens.üzerindeki etiket orjinal.ablamın küçük bir sağlık problemi nedeniyle çok zaman ayıramıyorum.daha sonra daha detaylı sohbet ederiz.sevgiler

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Klasik olsun çamurdan olsun diyeceğim ^^ Her biri ayrı muazzam güzellikte!

@Murat Cömez ilk sayfadaki 1975 Gazelle Champion Pista muhteşem! Kadronun rengine bayıldım :utan:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Biz buzulari eritik siz deniz sanıp girdiniz bizde soğuk girme dediniz rahat ol üzemezler aslan parcası

Vala çok yarış bisikleti meraklısı değilim ama iyi fiyata satarsan neden olmasın
Iyi Fiyat senin icin nedir? Nekadar verirsin? Sana iyi fiyata veririm sorun degil.

Biz buzulari eritik siz deniz sanıp girdiniz bizde soğuk girme dediniz rahat ol üzemezler aslan parcası

Vala çok yarış bisikleti meraklısı değilim ama iyi fiyata satarsan neden olmasın
Satılık mı yazmışsın ya,bahsi geçen bisikletle ilgili en ufak bir fikrin olduğunu zannetmiyorum,birde yarış bisikleti meraklısı değilim yazmışsın forumun bu konuda en yetkili bilgili kişisine!!!! z kuşağı özgüveni sanırım,kolay gelsin sana,Murat abiyede sabır.

Son düzenleme:
Yav dayı uza
Sadece Murat abiye değil ailenede Allah sabır versin z kuşağı terörü :komik: bu arada uza demişsin ya,ben uzarım da senin bu kafayla bu terbiye ile bırak uzamayı bir adım ileriye doğru gidebileceğini zannetmiyorum :suspus:

Yav dayı uza iyi fiyat verirse alırım rahat ol iki satış yapmak için bu kadar uğraşmayın ben alirsam satmak için alırım yarış bisikleti olarak aklimda bir sey var ama mtbmi yükseltmeyi daha makul ve guzel buluyom mtb zevki ayrıdır

Rahat ol sen teklif ver ben dusunurum
Tamam sana iyi bir fiyat veriyorum. 3000 olurmu?

Geri