Murat Cömez
En yeni üye - Kayıt: Az önce
- Tepki
- 19.027
- İsim
- Murat Cömez
- Bisiklet
- Colnago
Sen kime Oglum diyorsun lan. Senin o kadroyu alacak kadar paran varmi? 3000Tl mi sandin 3000€ o kadro.Vala satma eskilerin keyfi baska ve sağlam ama satacaksan istanbula yolun duserse haber edersin
Oğlum bu kadar temiz kulanmayi nasıl becerdin helal olsun
Senin raconunu yerim, genc. Kendine gel, ben racon falan kesmiyorum, sadece terbiyesizligini söylüyorum ve sen kimsin de bana oglum diyorsun diye soruyorum.Neyin raconu kesiyon
Bak delikanli, okudugunu bile yanlis okudugun icin senin daglardan geldigini ve okuma yazma özürlü oldugunu saniyorum.San diom varmi giresunlu gerci Dayı demek lazım 45 yasındasın interneti dun oglu baglatmis burda dolaniyor buda
Sana söz gidecem ama önce benim yaşımın 45 nerde yazdığını işaretle. Kırmızı daire içine al lütfenYa okuma yazma bilmiyon yada Alzheimer sın acıl bir beyin cerahına görün
Yanlış anladın, ben gezmek için demedim. Hani alzheimer olmuşsum ya beyin cerrahina görünmek için söz verdim. Ama önce bana kırmızı içine alınmış şekilde 45 yaşında olduğumu göster. K.O.C.Tamam gel gez güzeldir napak gerci esenyurtan 10 km yol
Vah vah, şimdi sana çok acıdım işte. Zavallı derken birde haklı çıktım. O mesaj benim yaşımı gösteriyor evet ama nezamanin mesajı tabiki bakma yok. Halbuki 1 cm altına baksan nezam doğduğum ve yaşım kaç olduğunu göreceksin.sen giresunda ceraha gorun istanbula paran yetmez
Hayır canım, niçin size hakaret edeyim ? Sadece mesajlarınızda özellikle sizden yaşça büyük birisine karşı kullandığınız son derece saygısız üslubunuzdan çok rahatsız oldum ve kızgın emoji attım.Kara denizliyle iletisimi kestim bi senle konusyom vala
Ulan arazusmudur nedir sadece kizgım emojisi atiyo gidiyo bi kufur et rahatla birader dava acmam rahat ol
Öyle çiçek gibi ve mükemmel kondisyondaki klasik bir kadroya "3000" dediğiniz anda zaten para biriminin Turk Lirası olamayacağı anlaşılıyor 😁 (öyle yazınca da bir kötü oldum, Türk Lirası elimizde pul olmuş gerçektende...)Sen kime Oglum diyorsun lan. Senin o kadroyu alacak kadar paran varmi? 3000Tl mi sandin 3000€ o kadro.
Bazi Züppelerle dalgani gececeksin. Ne yazacak diye merak ettigim icin Para birimini yalandan yazmadim 3000 arkasina, o terbiyesiz, saygisiz kisi buraya yalandan üye olma. Kendisinin ne bisikletle nede insanlikla alakasi var, sadece insanlari sinir etmeye gelmis.Hayır canım, niçin size hakaret edeyim ? Sadece mesajlarınızda özellikle sizden yaşça büyük birisine karşı kullandığınız son derece saygısız üslubunuzdan çok rahatsız oldum ve kızgın emoji attım.
Öyle çiçek gibi ve mükemmel kondisyondaki klasik bir kadroya "3000" dediğiniz anda zaten para biriminin Turk Lirası olamayacağı anlaşılıyor 😁 (öyle yazınca da bir kötü oldum, Türk Lirası elimizde pul olmuş gerçektende...)
Haydar sey pardon Ege, hadi patlasana. Küfür et, sen iyi bilirsin.😡😠🤬👹👺😈💩
Biraz daha sinirlenirse patlayacak 💩😈👻👺👹🤬😠😡👍 😎👍
Peki bana detayli sekilde ozaman o kadronun ne oldugunu anlatsana. Öyle eskinin keyfi demeyle olmuyor bu isler.Vala kral bende biliom o bisikletin ne olduğunu seni zeki birine benzetemedim ufaktanda uyardim eskinin keyfi baska die sizden vicdanlıyız siz olsanız direk alırsıniz
Edemesinki, sende o cesaret yok.Patladı 😀 davayla ugrasacak olsam ederimde üşeniyom diyelelim
Saat dag magrasinda 2mi oldu? Burada 2 degil.Aga vala yat uyu saat 2 51 yaşında adamsın yazik etme kendine
Ben aksamdan beri ediyorum ama sen anlamiyorsun.Varda davayla uğraşmam edecek cesaret varse sen et
Vay dag yabanisi istanbula gelmis adam olmus. Simdi de bana istanbulun hangi kenar mahlesinde oturdugunu ve hangi cöpte calistigini da söylede bilelim delikanli has Koc .2:06 suan istanbuldan selamlar
Anlatacak yureğin yok etigini sandığın argo bile. Degil
Bu oksijen israfına cevap yazarak anca kendini sinir edersin abi,bu kesin atılan eski üyelerden ve ara ara başka kimliklerle girip ortalığı karıştırıyor.Vay dag yabanisi istanbula gelmis adam olmus. Simdi de bana istanbulun hangi kenar mahlesinde oturdugunu ve hangi cöpte calistigini da söylede bilelim delikanli has Koc .
Ha buarada saat 2 degil.