Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saat önerisi olanlar?

Benim bisikletin gidon boğazına küçük olursa sıkıntı :(

Scudo
@kadir karakaya
Bende as8000 var.Geçen sene 18 ₺ ye aldım.Valla benimki sıfırlandı ama hepsinde de olacak diye bir şey yok.

Şimdi baktım as 888 miş kusura bakmayın

Tesekkur ederim ben count 8 alcam buyuk ihtimal sekli hos.

Almaktan vazgeçtim ancak Alman sigma 8.12 kablosuz görsellik, boyut ve marka kalitesi olarak hep aklımdadır.

Ben de bu aralar almayı düşünüyorum sigma bulursam sigma yoksa artık idare edecek başka bir marka

Ben km sayaci almak yerine Strava kullanmaya yoneldim bu ise basladigimda. Online'da oluyoe butun veriler boyle olunca daha rahat erisebiliyorsun bir aletin icine hapsolmuyor. KM saatinim yerine de 16000lik yani note3 4.5 defa tam sarj eden bir portable sarj cihazı aldim 74 tlye geldi dealextremeden. Hem telefonum da sarjsiz kalmiyor. Km sayaci sifirlandi sifirlanmadi derdi de olmuyor. Boyle bir kombinasyonu tavsiye ederim.

Sigma 8.12 kablolu modeli 65-70 tl civarı. İşinizi fazlasıyla görecek kaliteli bir cihaz.

Ben dun decathlon dan b'twin count 8 aldim. Montaji kolay sayilir. Yalniz gidon bogazina takarken lastigi kisa geldi, sedona 920 bogazina zor oturttum. Onun disinda ekrani sokup takmasi kolay, okunabilirligi de guzel.

Cihazda 29inc lastikler yok o yuzden tekerlek cevresini manuel giriyorsunuz. 2300mm girdim dogru olcuyor gibi.

@erencaner Hocam dx den aldığınız portable şarj cihazının linkini yazabilir misiniz?

Ben su anda ciclo sport kullanıyorum fiyati aliexpress dekileri göre yüksek ama verdiğin paraya değiyor öneririm

bırak küçük olsun. sigma güzel fakat gece ışığı çok aydınlatmiyor. görmek için dikkatini vermen gerekiyo. onun dışında çok iyi

XLC...uzun vadeli kullandım yenisinide aldım sorunsuz sıkıntısız ve dogru yerinde ölcüm..(150 TL ye almıstım)model ıstersen bakar yazarım hatta dur resim vard atayım..
https://i.hizliresim.com/LaaNDb.jpg
buyur bunu kullanıyorum cok memnunum yarıs bısıkletımede bunu alıcam..150 uyarsa fiyat memnun eder fazlasıyla...Kolay gelsin

bikecomponents.de sitesinden bayağı uyguna geliyordu sigma lar kargo ücreti değişmiş mi bakmak lazım.

Aliexpress'te çok uygun var ama kalitesi nasıldır kullananlara bi sormak lazım.?

@Arda Oral
Merhaba Arda bende ciclo sportun 2. Bisiklet için aparatı var ihtiyacın olursa haberleşiriz. Bu muhtemelen sigma ve cube ede uymakta

Bende km sayacı araştırdım bir süre ardından 1 hafta kadar önce, Runtastic Road Bike uygulamasını indirdim. Baya memnunum nasıl olsa telefonumuzu yanımıza alıyoruz her zaman neden iki işi bir arada yapmayalım ki ? Max hız, toplam km gibi Km sayaçlarında aranan tüm özellikler var Ücretsiz bir uygulama ayrıca. Km sayacı arayanlar için tavsiye ediyorum, bir deneyin hoşunuza gitmezse yine siz bilirsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: Özden Özdemir
@famousol35 Ben de şimdilik Runtastic Mountain Bike uygulaması kullanıyorum ama km sayacının yerini tutamaz gibi geliyor. Sayaç daha pratik ve küçük. Bir bakışta sensör sayesinde gerçek hızınızı, devir ve önemli bir konu olan kadans bilgisini verebiliyor. Ayrıca Bisikletin toplam kmsini de veriyor. Uygulamanın da yerini sayaç tutmaz tabi. Gps verileriyle birlikte hava şartları, iniş çıkış, eğim, hızlanma, harcadığınız kalori aklınıza ne gelirse logolarını tutup internetteki hesabınıza yüklüyor. İsterseniz anlık olarak aktivitenizi yayınlıyorsunuz da. Eğer Runtastic uygulamasının hız ve kadansı da ölçmesini istiyorsanız bu profesyonel aparat var (link) iki ayrı sensörle ölçüm yapıyor. Fiyatı 60 euro yani hayli tuzlu. Sonuçta iyi bir sayaç mı yoksa böyle bir sensöre mi yatırım yapmalı karar vermek lazım. Profesyonel antreman yapmayanlar için İkisini birden kullanmak abartı olur herhalde.

Merhabalar bende aşağıda linkini belirttiğim sayaçtan var ve ara sıra kesilmeler yaşıyorum Count 4 ü pek önermem...

(link)

Geri